poszukiwana dobra dusza z pustym samochodem

Kupię, sprzedam, oddam...
Awatar użytkownika
danka44

poszukiwana dobra dusza z pustym samochodem

Post autor: danka44 »

Szkoła Polska stanęła przed dylematem przywiezienia książek z Polski, które mają być nagrodami na koniec roku i w różnych konkursach. Przeto szukamy dobrej duszy, która w terminie od połowy maja (może nawet wcześniej) do połowy czerwca mogłaby taką przesyłkę dostarczyć.
Sama operacja byłaby niezbyt kłopotliwa, ponieważ ksiązki mogą być w Polsce przesłane bezpłatnie pod dowolny adres. Należy tylko umieścić je w bagażniku i czekać na odbiór w Luksemburgu.
Nie potrafię powiedzieć, ile to zajmie miejsca. Ksiązek jest 60, ale większość to cienkie pozycje, więc przypuszczam, że będą tego ze 2 kartony.

Nie musze już chyba dodawać, że funduszy na ten transport nie mam i można liczyc tylko na dozgonną wdzięczność i umieszczenie na liście osób zasłuzonych ;)

Były osoby, które już wcześniej deklarowały pomoc, ale nie chciałabym naciskać i wolałabym ponownie uprzejmie zapytać, czy nadal chcą pomóc.

Z niecierpliwością oczekuję na odzew,
Danuta Szuba
Danka
aluko

Post autor: aluko »

masz wiadomosc na priva

aluko
Awatar użytkownika
danka44

Dziekuję.
Danka
Borys

Post autor: Borys »

Danka, bede w Polsce w pierwszej polwie maja. Bede samochodem i ksiazki mi sie zmieszcza.

Bede w kilku miastach Polski , gdzie ksiazki sa do odebrania ?

Oczywiscie sie nie narzucam, jesli sprawa jest juz zalatwiona przez przedmowce.
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
prott3

Post autor: prott3 »

...jestem w Polsce praktycznie co dwa tygodnie wiec nie ma problemu ;)

kontakt: 691975313
Trzy najbardziej znane słowa na świecie?? ...MADE IN CHINA
Awatar użytkownika
danka44

Nie spodziewałam się az takiego odzewu <mrgreen>
Umówiłam się już wstępnie z pierwszą proponującą osobą, więc nie chciałabym odbierać jej tej przyjemności ;) gdyby jednak się rozmysliła, to chetnie skorzystam z pomocy innych.
Jeszcze dodam z informacji praktycznych, ze realizacja zamowienia i wysłanie pod wskazany adres zajmie min. 8 max. 14 dni, czyli bezpiecznie będzie jeżeli 2 tygodnie wcześniej będę znała adres, pod któym ktoś będzie mógł tę przesyłkę odebrać (przywiezie kurier).
Borys, a byłbyś w Warszawie?
Danka
ODPOWIEDZ