Amarula w Polsce?

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
digilante

Amarula w Polsce?

Post autor: digilante »

Cos slyszalem ze Poludniowo Afrykanski likier Amarula pokazal sie w Polsce. Czy ktos wie czy mozna go dostac w malych butelkach 250ml lub 350ml? I jezeli tak, to czy ktos by mi przywiozl takich ze 24 przed swietami? Oczywyscie za zaplate likieru i kosztow dostarczenia.

A po za tym jak najbardziej polecam ten likier - super <szampan>
Tryber

Post autor: Tryber »

Hej
W Luxemburgu też już jest dostępny!
Bardzo dobry <szampan>
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
digilante

Hej, no to chyba calego inwentarzu sam nie wypijesz! Mow prosze gdzies to dorwal...
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
bisia

Re: Amarula w Polsce?

Post autor: bisia »

[ to czy ktos by mi przywiozl takich ze 24 przed swietami? Oczywyscie za zaplate likieru i kosztow dostarczenia.

To taki nowy kalendarz adwentowy dla doroslych? <lol> Jesli tak to sie pospiesz, masz jakies 2 tygodnie. <lol>
Awatar użytkownika
digilante

Hehe, nie, takie mniejsze butelki tego sa bardzo dobrym prezentem dla ludzi nie az tak bliskich, lub kokmus co pomogl z czyms...

Od razu mowie Wam - nie wolno krasc mi tego pomyslu, bo to likier z RPA, nie z Polski! ;)
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Tryber

Post autor: Tryber »

Widziałam w Cactus w Bascharage!Ale nie wiem czy w małych butelkach. ;)
MaWi

Post autor: MaWi »

digilante pisze:A po za tym jak najbardziej polecam ten likier - super <szampan>
Ja tez to kupilem w Luxie. I tez w Cactusie, ale w Bereldange. Polecam – swietnie wchodzi z lodami waniliowymi, ale takze niezle sprawdza sie w slodkich tzw. "damskich" drinkach. Mam przepis na zmieszanie tego z sektem/szampanem i nie zawaham sie go dzisiaj uzyc. Jesli przezyje – napisze Wam jak sie po tym lata <szampan>
Awatar użytkownika
xtheo7

Post autor: xtheo7 »

Amarula ??? Co za nazwa!

to brzmi conajmniej jak nazwa jadowitego pajaka <mrgreen>
mam nadzieje, ze smakuje nieco lepiej....
MaWi

Post autor: MaWi »

Smakuje jak dobrze doslodzony sok z jadowitego pajaka, tak wiec generalnie spoko! :D
ODPOWIEDZ