Amarula w Polsce?
Amarula w Polsce?
Cos slyszalem ze Poludniowo Afrykanski likier Amarula pokazal sie w Polsce. Czy ktos wie czy mozna go dostac w malych butelkach 250ml lub 350ml? I jezeli tak, to czy ktos by mi przywiozl takich ze 24 przed swietami? Oczywyscie za zaplate likieru i kosztow dostarczenia.
A po za tym jak najbardziej polecam ten likier - super <szampan>
A po za tym jak najbardziej polecam ten likier - super <szampan>
Re: Amarula w Polsce?
[ to czy ktos by mi przywiozl takich ze 24 przed swietami? Oczywyscie za zaplate likieru i kosztow dostarczenia.
To taki nowy kalendarz adwentowy dla doroslych? <lol> Jesli tak to sie pospiesz, masz jakies 2 tygodnie. <lol>
To taki nowy kalendarz adwentowy dla doroslych? <lol> Jesli tak to sie pospiesz, masz jakies 2 tygodnie. <lol>
Hehe, nie, takie mniejsze butelki tego sa bardzo dobrym prezentem dla ludzi nie az tak bliskich, lub kokmus co pomogl z czyms...
Od razu mowie Wam - nie wolno krasc mi tego pomyslu, bo to likier z RPA, nie z Polski!
Od razu mowie Wam - nie wolno krasc mi tego pomyslu, bo to likier z RPA, nie z Polski!
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Ja tez to kupilem w Luxie. I tez w Cactusie, ale w Bereldange. Polecam – swietnie wchodzi z lodami waniliowymi, ale takze niezle sprawdza sie w slodkich tzw. "damskich" drinkach. Mam przepis na zmieszanie tego z sektem/szampanem i nie zawaham sie go dzisiaj uzyc. Jesli przezyje – napisze Wam jak sie po tym lata <szampan>digilante pisze:A po za tym jak najbardziej polecam ten likier - super <szampan>