2.11. - sklepy otwarte?
Moderator: LuxTeam
2.11. - sklepy otwarte?
Jak co roku pytam o to samo - przepraszam - czy 2.11. sklepy sa czynne? W Luxie i w Niemczech?
Agata
Aha - to jesli w ten sposob mowisz - to jakbys nie zauwazyla to nie napisalem odpowiedzi tylko zapytanie, a idac Twoim tokiem myslenia, jakbys zajrzala do swoich poprzednich tematow to w sumie ominelo by mnie czytanie takich niepotrzebnych topicow jak ten zalozony dzis przez Ciebie tyle tylko ze ja bym to akurat potraktowal na plus.Agata pisze:Chyba masz racje, ale omineloby mnie czytanie takich niepotrzebnych odpowiedzi jak Twoja...
A poza tym, moze cos sie zmienilo w tym roku?
Agata - co z Toba ? Dlaczego sie nie zastanawiasz co roku czy 2 stycznia jest nagle dniem wolnym od pracy ? Z jakiej niby racji cos by sie mialo w tej kwestii zmienic ?
Ura Bura Szef Podwóra
2.01. jest akurat - jak to mawial moj nauczyciel od historii - prosty jak kapusta. Oto sprytny outlook informuje o tym pracownikow mojej instytucji. Tym samym, nikt nie pyta w kadrach, czy 2 stycznia ma przyjsc do pracy, czy nie.
Moze mogloby sie cos zmienic, bo np w tym roku 2.11. jest w piatek. I moze ktos wymyslil, ze bedzie to dlugi zamkniety weekend. Tak jak ktos wymyslil sobie, ze w ubiegly weekend sklepy w Trier byly otwarte. Albo co pewien czas sklepy sa otwarte w niedziele w Lux.
A co z Toba, Borys? Po co czytasz niepotrzebne topic'y, denerwujesz sie i tracisz swoj cenny czas? Mnie np nie interesuje temat pt 'staz w administracji', 'oddam szafe' czy 'koncert zespolu Hey', wiec nie czytam i nie robie niepotrzebnych komentarzy.
Moze mogloby sie cos zmienic, bo np w tym roku 2.11. jest w piatek. I moze ktos wymyslil, ze bedzie to dlugi zamkniety weekend. Tak jak ktos wymyslil sobie, ze w ubiegly weekend sklepy w Trier byly otwarte. Albo co pewien czas sklepy sa otwarte w niedziele w Lux.
A co z Toba, Borys? Po co czytasz niepotrzebne topic'y, denerwujesz sie i tracisz swoj cenny czas? Mnie np nie interesuje temat pt 'staz w administracji', 'oddam szafe' czy 'koncert zespolu Hey', wiec nie czytam i nie robie niepotrzebnych komentarzy.
o kurcze, nie wiedziałam, że zainteresowanie koncertem Hey jest obowiązkowe.anwi pisze:Nie ma się czym chwalić.Agata pisze:Mnie np nie interesuje temat pt […] 'koncert zespolu Hey'
Agata, a co do Twojego pytania, to zdaje się, że 2-go sklepy są czynne (przynajmniej w Lux), w każdym razie, nie napisali, że są nieczynne.