2.11. - sklepy otwarte?

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

Agata

2.11. - sklepy otwarte?

Post autor: Agata »

Jak co roku pytam o to samo - przepraszam - czy 2.11. sklepy sa czynne? W Luxie i w Niemczech?
Agata
Borys

Post autor: Borys »

<rotfl> To skoro wiesz ze co roku pytasz o to samo to nie lepiej by bylo znalezc poprzednio zalozone przez Ciebie tematy i zobaczyc co ludzie odpowiedzieli ?
Ura Bura Szef Podwóra
Agata

Chyba masz racje, ale omineloby mnie czytanie takich niepotrzebnych odpowiedzi jak Twoja...
A poza tym, moze cos sie zmienilo w tym roku?
Agata
Borys

Post autor: Borys »

Agata pisze:Chyba masz racje, ale omineloby mnie czytanie takich niepotrzebnych odpowiedzi jak Twoja...
A poza tym, moze cos sie zmienilo w tym roku?
Aha - to jesli w ten sposob mowisz - to jakbys nie zauwazyla to nie napisalem odpowiedzi tylko zapytanie, a idac Twoim tokiem myslenia, jakbys zajrzala do swoich poprzednich tematow to w sumie ominelo by mnie czytanie takich niepotrzebnych topicow jak ten zalozony dzis przez Ciebie tyle tylko ze ja bym to akurat potraktowal na plus.

Agata - co z Toba ? Dlaczego sie nie zastanawiasz co roku czy 2 stycznia jest nagle dniem wolnym od pracy ? Z jakiej niby racji cos by sie mialo w tej kwestii zmienic ?
Ura Bura Szef Podwóra
Agata

2.01. jest akurat - jak to mawial moj nauczyciel od historii - prosty jak kapusta. Oto sprytny outlook informuje o tym pracownikow mojej instytucji. Tym samym, nikt nie pyta w kadrach, czy 2 stycznia ma przyjsc do pracy, czy nie.

Moze mogloby sie cos zmienic, bo np w tym roku 2.11. jest w piatek. I moze ktos wymyslil, ze bedzie to dlugi zamkniety weekend. Tak jak ktos wymyslil sobie, ze w ubiegly weekend sklepy w Trier byly otwarte. Albo co pewien czas sklepy sa otwarte w niedziele w Lux.

A co z Toba, Borys? Po co czytasz niepotrzebne topic'y, denerwujesz sie i tracisz swoj cenny czas? Mnie np nie interesuje temat pt 'staz w administracji', 'oddam szafe' czy 'koncert zespolu Hey', wiec nie czytam i nie robie niepotrzebnych komentarzy.
Awatar użytkownika
anwi

Post autor: anwi »

Agata pisze:Mnie np nie interesuje temat pt […] 'koncert zespolu Hey'
Nie ma się czym chwalić.
mmm191

Post autor: mmm191 »

ja zawsze zerkam sobie na stronę auchan, jeśli jest normalnie otwarte to znaczy, że wszystkie inne też być powinny
zelda

Post autor: zelda »

anwi pisze:
Agata pisze:Mnie np nie interesuje temat pt […] 'koncert zespolu Hey'
Nie ma się czym chwalić.
o kurcze, nie wiedziałam, że zainteresowanie koncertem Hey jest obowiązkowe.

Agata, a co do Twojego pytania, to zdaje się, że 2-go sklepy są czynne (przynajmniej w Lux), w każdym razie, nie napisali, że są nieczynne.
Awatar użytkownika
anwi

Post autor: anwi »

zelda pisze:o kurcze, nie wiedziałam, że zainteresowanie koncertem Hey jest obowiązkowe.
Nie jest. To taka drobna złośliwość w stosunku do Agaty.
zelda

Post autor: zelda »

<oops>
Agata

anwi pisze:
zelda pisze:o kurcze, nie wiedziałam, że zainteresowanie koncertem Hey jest obowiązkowe.
Nie jest. To taka drobna złośliwość w stosunku do Agaty.
A ta Twoja zlosliwosc miala cos na celu, czy po prostu masz potrzebe odpisywania na prawie kazdy post?
Agata
Awatar użytkownika
JAgniecha

Post autor: JAgniecha »

Hej ludziska spokojnie ! Wypijcie sobie jakąś meliskę czy coś, bo co temat to jakieś dziwne spięcia czytam <roll>
ODPOWIEDZ