Czy ktoś mógłby w kilku prostych słowach wyłożyć mi istotę cheque-service? Mój syn chodzi na treningi piłki nożnej. Co roku kupuję mu kartę treningową za 50e, poza tym za kolejne 50e funduję mu strój sportowy. Dziś dostałem pocztą rozliczenie cheque-service za zeszły rok szkolny. Kwotę 348,75e otrzymuje klub mojego syna.
Jeżeli hojne Wielkie Księstwo chce dofinansować kluby sportowe, dlaczego robi to za pośrednictwem mojego dziecka? O co chodzi? <shock>
cheque service
Re: cheque service
W prostych słowach oznacza to mniej więcej tyle, że gdyby nie Cheque Service za treningi musiałbyś zapłacić zamiast 50 prawie 400EURtomasz pisze:Czy ktoś mógłby w kilku prostych słowach wyłożyć mi istotę cheque-service? Mój syn chodzi na treningi piłki nożnej. Co roku kupuję mu kartę treningową za 50e, poza tym za kolejne 50e funduję mu strój sportowy. Dziś dostałem pocztą rozliczenie cheque-service za zeszły rok szkolny. Kwotę 348,75e otrzymuje klub mojego syna.
Jeżeli hojne Wielkie Księstwo chce dofinansować kluby sportowe, dlaczego robi to za pośrednictwem mojego dziecka? O co chodzi? <shock>
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
Ale zes Panie glupote walnal.tomasz pisze: Jeżeli hojne Wielkie Księstwo chce dofinansować kluby sportowe, dlaczego robi to za pośrednictwem mojego dziecka?
Hojne Ksiestwo chce dofinansowywac rodziny z dziecmi ( w tym przypadku Twoja rodzine ) a nie kluby.
Ura Bura Szef Podwóra
W prostych słowach oznacza to mniej więcej tyle, że gdyby nie Cheque Service za treningi musiałbyś zapłacić zamiast 50 prawie 400EUR[/quote]
I to jest istota rzeczy! Dzięki
I to jest istota rzeczy! Dzięki
Niekoniecznie tak to działa, w gminie mi powiedziano, ze trzeba zaplacic 100% za zajecia dodatkowe dziecka a pod koniec roku rozliczeniowego upomniec sie o zwrot pieniedzy pokazujac odpowiednie upowaznienia do korzystanie tego przywileju. To jeszcze nie zapewnia zwrotu części pieniedzy-jesli klub wyrazi taka chec moze te pieniadze przeznaczyc na swoje cele.