Smieszne Fotki

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

albano1947

Smieszne Fotki

Post autor: albano1947 »

Nawet na Forum kultura na pierwszym miejscu!!!

Obrazek

a jak zobaczylem to to mi spadly okulary z nosa.....

Obrazek

dalem sobie zeby nie zasnac ....

Obrazek

<rotfl> <mrgreen>
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior

Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
MaWi

Post autor: MaWi »

Taaaa... szczegolnie na tym pierwszym – rola moderatora wydaje sie byc kluczowa dla sprawy...

Ale... nie z nami takie numery Brunner! :p
misio

Zagadka

Post autor: misio »

A kto zgadnie gdzie kieruje nas ten znak <?> 8) <roll> ;P
Załączniki
cipa.jpg
MaWi

misio pisze:A kto zgadnie gdzie kieruje nas ten znak
Do misiej norki na Howaldzie? <lol>
misio

MaWi pisze:Do misiej norki na Howaldzie? <lol>
Swinia <chytry>

Zgaduj dalej... <rotfl>
Dorfi

Post autor: Dorfi »

Co prawda bez zdjęcia, ale dotyczy UE

Komisja w Brukseli dopłaca rolnikom za to, że nie produkują różnych rzeczy, które dotychczas produkowali. Chodzi oczywiście o utrzymanie cen na odpowiednim poziomie. Oto list, który pewien obywatel wysłał do Brukseli:

"Panie Komisarzu Rolnictwa,

Mój przyjaciel, Robert, który mieszka w Bretanii, dostał czek w wysokości 500.000 FRF od rządu, za to, że nie będzie w tym roku hodował świń. W związku z tym zdecydowałem, że ja również wezmę udział w programie nie hodowania świń w przyszłym roku. Chciałbym się dowiedzieć gdzie znajdują się najlepsze miejsca do nie hodowania świń i jaka jest najlepsza rasa świń do nie hodowania. Chciałbym moc nie hodować dzików, ale jeśli nie jest to odpowiednia rasa, bez problemu mogę się przestawić na inną.

Wyobrażam sobie, że najtrudniejszym elementem tego programu jest utrzymywanie szczegółowej inwentaryzacji liczby świń, których się nie hoduje. Mój przyjaciel Robert wierzy w przyszłość swojego przedsięwzięcia. Hodował świnie przez ponad 20 lat i zarobił na tym najwięcej w 1978 roku 200.000 FRF, a w tym roku za nie hodowanie świń zarobił 500.000 FRF. Rozumiem, że jeśli dostanę 500.000 FRF za nie hodowanie 50 świń, powinienem dostać 1.000.000 FRF za nie hodowanie 100 świń. Czy tak? Postanowiłem zacząć od niewielkiej nie hodowli, lecz planuje dojść do 4 000 sztuk. Oznacza to, że powinienem wówczas otrzymać 40.000.000 FRF i będę mógł sobie kupić jacht.
Chciałbym zacząć jak najszybciej, gdyż o ile mi wiadomo wiosna jest doskonałą porą na rozpoczęcie nie hodowli świń.

P.S. Czy mógłbym, biorąc udział w programie, hodować 5-10 świń, ale tylko dla własnego użytku?".
misio

Dorfi pisze:Co prawda bez zdjęcia, ale dotyczy UE
Raczej swin <haha>
Dorfi

To może jeszcze znak drogowy. Czy ktoś gdzieś już się z nim spotkał?
Załączniki
znakdrogowyql9.jpg
znakdrogowyql9.jpg (45.46 KiB) Przejrzano 9506 razy
Ostatnio zmieniony 05-10-2006, 13:55 przez Dorfi, łącznie zmieniany 1 raz.
misio

Dorfi pisze:To może jeszcze znak drogowy. Czy ktoś gdzieś już się z nim spotkał?
A ten znak to moze gdzies w poblizu granicy z Polska <?> <roll> Nie zdziwil bym sie... <zalamka>
Awatar użytkownika
LuxTeam

Mały komentarz nt. niewielkich zmianek w tym poście

Post autor: LuxTeam »

Dorfi pisze:To może jeszcze znak drogowy. Czy ktoś gdzieś już się z nim spotkał?
Sorki, za drobną edycję – zamieniłem hyperlink do tego obrazka na plik załączony na forum lokalnie. Dlaczego? Bo hyperlink przenosił użytkownika do strony, która (m.in.) atakowała suboknami o tematyce (mówiąc eufemistycznie) erotycznej. Myślę, że nikt z czytelników naszego forum nie chciałby by na jego komputerze (szczególnie w pracy) zaczęły nagle wyskakiwać okienka z niedwuznacznymi propozycjami :p

Poza tym drobnym detalem – reszta postu zostaje jak była. Szczególnie, że to całkiem śmieszna fotka.
LuxTeam
Dorfi

No to mnie zaskoczyłeś. Często wykorzystuje się go do załączania zdjęć na forach, żeby nie obciążać serwera i nigdy mi nic nie wyskakiwało. Może mi antywirus blokuje? W każdym razie będę pamiętać.
Awatar użytkownika
kajapapaja

Re: Zagadka

Post autor: kajapapaja »

misio pisze:A kto zgadnie gdzie kieruje nas ten znak <?> 8) <roll> ;P

o rany.. to chyba jak się na Bambesch jedzie, prawda?
gdzież mi się już kilka razy rzucało w oczy...
Awatar użytkownika
LuxTeam

Post autor: LuxTeam »

Dorfi pisze:No to mnie zaskoczyłeś. Często wykorzystuje się go do załączania zdjęć na forach, żeby nie obciążać serwera i nigdy mi nic nie wyskakiwało. Może mi antywirus blokuje? W każdym razie będę pamiętać.
Wierzę w 100%. Jednak napisałem nie o tym, co potencjalnie się mogło zdarzyć, ale dokładnie o tym, co mi się przytrafiło, kiedy kliknąłem na tę zamieszczoną przez ciebie fotkę. Jak łatwo zauważyć, goszczący ją host żyje z reklam innych stron. Pewnie ich wywołanie generowane jest losowo. Ja miałem pecha (szczęście? :p ), że akurat wyskoczyło mi okienko z TAKĄ stroną <oops> , no i chociaż nie jestem hiszpańską inkwizycją, to od razu sobie wyobraziłem jakie gromy mogłyby się na nas posypać, gdyby komuś w biurze (a choćby i w domu w obecności żony ;) ) coś takiego wyskoczyło na ekran.

W necie czujnym trza być, ni? <diablelek>
LuxTeam
misio

LuxTeam pisze:Ja miałem pecha (szczęście? :p ), że akurat wyskoczyło mi okienko z TAKĄ stroną <oops> , no i chociaż nie jestem hiszpańską inkwizycją, to od razu sobie wyobraziłem jakie gromy mogłyby się na nas posypać, gdyby komuś w biurze (a choćby i w domu w obecności żony ;) ) coś takiego wyskoczyło na ekran.

W necie czujnym trza być, ni? <diablelek>
Czyli ci wyskoczyla gola baba <chytry> albo facet (dzis nigdy nie wiadomo) <haha>

Popatrz, mi nie wyskoczylo... <bezradny>
MaWi

misio pisze:Popatrz, mi nie wyskoczylo... <bezradny>
jak nie? Popatrz co ci w profilu wyskoczylo! Nigdy czlowiek nie wie co mu sie w necie moze przypaletac... <galy>
ODPOWIEDZ