a jak zobaczylem to to mi spadly okulary z nosa.....

dalem sobie zeby nie zasnac ....

<rotfl> <mrgreen>
Moderator: LuxTeam
Sorki, za drobną edycję – zamieniłem hyperlink do tego obrazka na plik załączony na forum lokalnie. Dlaczego? Bo hyperlink przenosił użytkownika do strony, która (m.in.) atakowała suboknami o tematyce (mówiąc eufemistycznie) erotycznej. Myślę, że nikt z czytelników naszego forum nie chciałby by na jego komputerze (szczególnie w pracy) zaczęły nagle wyskakiwać okienka z niedwuznacznymi propozycjamiDorfi pisze:To może jeszcze znak drogowy. Czy ktoś gdzieś już się z nim spotkał?
misio pisze:A kto zgadnie gdzie kieruje nas ten znak <?><roll>
Wierzę w 100%. Jednak napisałem nie o tym, co potencjalnie się mogło zdarzyć, ale dokładnie o tym, co mi się przytrafiło, kiedy kliknąłem na tę zamieszczoną przez ciebie fotkę. Jak łatwo zauważyć, goszczący ją host żyje z reklam innych stron. Pewnie ich wywołanie generowane jest losowo. Ja miałem pecha (szczęście?Dorfi pisze:No to mnie zaskoczyłeś. Często wykorzystuje się go do załączania zdjęć na forach, żeby nie obciążać serwera i nigdy mi nic nie wyskakiwało. Może mi antywirus blokuje? W każdym razie będę pamiętać.
Czyli ci wyskoczyla gola baba <chytry> albo facet (dzis nigdy nie wiadomo) <haha>LuxTeam pisze:Ja miałem pecha (szczęście?), że akurat wyskoczyło mi okienko z TAKĄ stroną <oops> , no i chociaż nie jestem hiszpańską inkwizycją, to od razu sobie wyobraziłem jakie gromy mogłyby się na nas posypać, gdyby komuś w biurze (a choćby i w domu w obecności żony
) coś takiego wyskoczyło na ekran.
W necie czujnym trza być, ni? <diablelek>