flibco Brux - Lux
Moderator: LuxTeam
flibco Brux - Lux
Mam pytanie do tych co korzystaja dokaldnie z tych busow.
Otoz mam wylot w niedziele do Wroclawia z brux (Charleroi)- o godzi 17.05 oczywicie godzine mi zajmie odprawa wiec musze byc o 16 na lotnisku.
czyli zgodnie z logika
wyjazd 11:55
i przyjazd 14:40
godzina czekania...kolejny przyjezdza o 16.40 ale raczej sie nie wyrobie ? a moze sie myle?
powrot mam rowniez lekko z duzym czekaniem bo przylot jest o 16.40
17:20 - 20:05
moje pytanie jest nastepujace?
gdybym byla pozniej czy jest mozna wziasc nastepny autobus?
i skad one odjezdzaja z CH?dokladnie i gdzie dojezdzaja?czy pod same lotnisko?
A moze ktos sie wybiera w okresie 27/05/-03-06 autem - wiec chetnie sie zabiotre oczywiscie z oplata.
pozdr
A
Otoz mam wylot w niedziele do Wroclawia z brux (Charleroi)- o godzi 17.05 oczywicie godzine mi zajmie odprawa wiec musze byc o 16 na lotnisku.
czyli zgodnie z logika
wyjazd 11:55
i przyjazd 14:40
godzina czekania...kolejny przyjezdza o 16.40 ale raczej sie nie wyrobie ? a moze sie myle?
powrot mam rowniez lekko z duzym czekaniem bo przylot jest o 16.40
17:20 - 20:05
moje pytanie jest nastepujace?
gdybym byla pozniej czy jest mozna wziasc nastepny autobus?
i skad one odjezdzaja z CH?dokladnie i gdzie dojezdzaja?czy pod same lotnisko?
A moze ktos sie wybiera w okresie 27/05/-03-06 autem - wiec chetnie sie zabiotre oczywiscie z oplata.
pozdr
A
Re: flibco Brux - Lux
Jeśli chodzi o moje doświadczenia z Flibco, których strasznie niepotrzebnie się bałam, to stwierdzam, że :
Lotnisko jest maciupeńkie, kolejki idą sprawnie, a odprawa bezpieczeństwa trwa najkrócej ze wszystkich lotnisk jakie zwiedziłam na całym świecie! (a byłam na CRL 3 razy, więc to nie przypadek).
Zatem:
Wyrobisz się spokojnie
Dojeżdżają pod i odjeżdżają spod saaaamiutkiego wejścia do lotniska. Czas na dojście do odprawy, łącznie z wypaleniem papierosa to 10 minut. Nie, naprawdę, to jest obok.aga19748 pisze: Skad one odjezdzaja z CH?dokladnie i gdzie dojezdzaja?czy pod same lotnisko?
Lotnisko jest maciupeńkie, kolejki idą sprawnie, a odprawa bezpieczeństwa trwa najkrócej ze wszystkich lotnisk jakie zwiedziłam na całym świecie! (a byłam na CRL 3 razy, więc to nie przypadek).
Zatem:
aga19748 pisze: ale raczej sie nie wyrobie ? a moze sie myle?
Wyrobisz się spokojnie
Można. Teoretycznie pan kierowca poprosi, żebyś poczekała na końcu kolejki, bo najpierw załadują się ludzie już posiadający bilet na bieżący kurs, "a jeśli będzie wolne miejsce, to cię zabierze". Wolne miejsca w 99% są, więc zabrać następnym czy wcześniejszym zawsze się można.aga19748 pisze: gdybym byla pozniej czy jest mozna wziasc nastepny autobus?