Piłka - zmiana godziny?
Piłka - zmiana godziny?
W związku z tym, że jak wiadomo czerwiec to miesiąc najdłuższych dni, proponuję zmianę godziny niedzielnej piłki na 18.00. Zdecydowanie ułatwi to przynajmniej mi pogodzenie piłki z innymi wydarzeniami weekendowymi, których z poprawiającą pogodą jest coraz więcej.
Pomysł ten wstępnie konsultowałem z najwierniejszym ostatnimi czasy uczestnikiem niedzielnych meczów, kolegą j23 i jego zdanie jest bardzo pozytywne. Co myślą inni?
Proponuję w najbliższą niedzielę już rozpocząć o 18, jak zwykle w Walfer. Zapraszamy wszystkich tak starych ale dawno niewidzianych, jak i zupełnie nowych graczy.
Pomysł ten wstępnie konsultowałem z najwierniejszym ostatnimi czasy uczestnikiem niedzielnych meczów, kolegą j23 i jego zdanie jest bardzo pozytywne. Co myślą inni?
Proponuję w najbliższą niedzielę już rozpocząć o 18, jak zwykle w Walfer. Zapraszamy wszystkich tak starych ale dawno niewidzianych, jak i zupełnie nowych graczy.
Niestety pozna godzina zakonczenia Turnieju w Munsbach, a ponadto konsekwencje wynikle z przyjecia nadmiernej dawki promieniowania slonecznego spowodowaly, ze z przyjscia na pilke w Walfer musialem zrezygnowac. Niedosc wiec, ze ominela mnie przyjemnosc rozegrania calkiem fajnego meczu, to jeszcze wygladam teraz jak Indianin Ale za to mam poczucie wspaniale spedzonego dnia na kibicowaniu do samego konca naszym obu druzynom w Munsbach!
Za tydzien z pewnoscia pojawie sie jednak w Walfer (chyba, zeby... no, wlasnie – nigdy czlowiek nie przewidzi, co sie moze stac).
A przy okazji – czy jako wniosek po dzisiejszych zmaganiach naszej mlodziezy, nie rozwazylibysmy kwestii by zabierac nasze dzieci w niedziele do Walfer, by i one mogly tam w miare regularnie trenowac? Co Wy na to?
Za tydzien z pewnoscia pojawie sie jednak w Walfer (chyba, zeby... no, wlasnie – nigdy czlowiek nie przewidzi, co sie moze stac).
A przy okazji – czy jako wniosek po dzisiejszych zmaganiach naszej mlodziezy, nie rozwazylibysmy kwestii by zabierac nasze dzieci w niedziele do Walfer, by i one mogly tam w miare regularnie trenowac? Co Wy na to?
Re: Piłka
Dziekuje w imieniu Sebastiana. Przyszla niedziela jest OK.Trian pisze:Uprzejmie donoszę, że piłka dostała się w godne ręcę kolegi Marcina i powinna się pojawić w tym samym miejscu za tydzień (chyba, że pilnie potrzebna wcześniej ?).
potwierdzam, pilka odbija mi sie w bagazniku. Mozna ja odebrac w SCH lub KAD. Za tydzien powinienem przyjechac do Walfer na cotygodniowe granie, ale jesli by mnie nie bylo to w razie czego przekaze ja komus ...
Jak Ci nie przeszkadza to moze sie tak do przyszlej niedzieli w bagazniku odbijac. Dziekuje
Jak Ci nie przeszkadza to moze sie tak do przyszlej niedzieli w bagazniku odbijac. Dziekuje