Piłka - zmiana godziny?

Zabawa dla dorosłych i dla dzieci, kultura, gastronomia, sport, turystyka...
Awatar użytkownika
szymbi

Piłka - zmiana godziny?

Post autor: szymbi »

W związku z tym, że jak wiadomo czerwiec to miesiąc najdłuższych dni, proponuję zmianę godziny niedzielnej piłki na 18.00. Zdecydowanie ułatwi to przynajmniej mi pogodzenie piłki z innymi wydarzeniami weekendowymi, których z poprawiającą pogodą jest coraz więcej.
Pomysł ten wstępnie konsultowałem z najwierniejszym ostatnimi czasy uczestnikiem niedzielnych meczów, kolegą j23 i jego zdanie jest bardzo pozytywne. Co myślą inni?

Proponuję w najbliższą niedzielę już rozpocząć o 18, jak zwykle w Walfer. Zapraszamy wszystkich tak starych ale dawno niewidzianych, jak i zupełnie nowych graczy.
Awatar użytkownika
ryba

Post autor: ryba »

Witam serdecznie!
Osobiscie mi sie podoba ta zmiana na godz. 18, bo faktycznie mozna wiecej zalatwic spraw w ten wolny dzien :)

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
wojtek

Post autor: wojtek »

Czyli piłka w niedzielę na 18.00. Mam nadzieję, że do wszystkich zainteresowanych ta informacja dotarła.
Awatar użytkownika
wojtek

Post autor: wojtek »

Bardzo przyjemny mecz został dzisiaj rozegrany na boisku w Walfer. Dopisała pogoda i uczestników też nie zabrakło.
Mam nadzieję, że w następną niedzielę też tak będzie ;)
Awatar użytkownika
j23

Post autor: j23 »

Czy ktos zaopiekowal sie pilka mojego syna (bialo-czarna, pieciokaty)? Pilka zostala na boisku.
Trian

Piłka

Post autor: Trian »

Uprzejmie donoszę, że piłka dostała się w godne ręcę kolegi Marcina i powinna się pojawić w tym samym miejscu za tydzień (chyba, że pilnie potrzebna wcześniej ?).
MaWi

Post autor: MaWi »

Niestety pozna godzina zakonczenia Turnieju w Munsbach, a ponadto konsekwencje wynikle z przyjecia nadmiernej dawki promieniowania slonecznego spowodowaly, ze z przyjscia na pilke w Walfer musialem zrezygnowac. Niedosc wiec, ze ominela mnie przyjemnosc rozegrania calkiem fajnego meczu, to jeszcze wygladam teraz jak Indianin :( Ale za to mam poczucie wspaniale spedzonego dnia na kibicowaniu do samego konca naszym obu druzynom w Munsbach!

Za tydzien z pewnoscia pojawie sie jednak w Walfer (chyba, zeby... no, wlasnie – nigdy czlowiek nie przewidzi, co sie moze stac).

A przy okazji – czy jako wniosek po dzisiejszych zmaganiach naszej mlodziezy, nie rozwazylibysmy kwestii by zabierac nasze dzieci w niedziele do Walfer, by i one mogly tam w miare regularnie trenowac? Co Wy na to?
Awatar użytkownika
j23

Re: Piłka

Trian pisze:Uprzejmie donoszę, że piłka dostała się w godne ręcę kolegi Marcina i powinna się pojawić w tym samym miejscu za tydzień (chyba, że pilnie potrzebna wcześniej ?).
Dziekuje w imieniu Sebastiana. Przyszla niedziela jest OK.
marcin

Post autor: marcin »

potwierdzam, pilka odbija mi sie w bagazniku. Mozna ja odebrac w SCH lub KAD. Za tydzien powinienem przyjechac do Walfer na cotygodniowe granie, ale jesli by mnie nie bylo to w razie czego przekaze ja komus ...
Awatar użytkownika
j23

potwierdzam, pilka odbija mi sie w bagazniku. Mozna ja odebrac w SCH lub KAD. Za tydzien powinienem przyjechac do Walfer na cotygodniowe granie, ale jesli by mnie nie bylo to w razie czego przekaze ja komus ...

Jak Ci nie przeszkadza to moze sie tak do przyszlej niedzieli w bagazniku odbijac. Dziekuje
ODPOWIEDZ