Pomoc- Szukam nowego zarządcy nieruchomościami.
Pomoc- Szukam nowego zarządcy nieruchomościami.
Jestem wściekły i pisze w emocjach!!! <evil>
Moj " przekochany Pan Syndic" przysłał mi roczne rozliczenie, triumf jego pazerności i lenistwa.
Drodzy, czy możecie mi polecić nieluksemburska firmę, która w sposób klarowny będzie prowadzić rozliczenia i księgowość?
Zastanawiam się czy możne jest tu polska firma świadcząca takie usługi <?>
Moj " przekochany Pan Syndic" przysłał mi roczne rozliczenie, triumf jego pazerności i lenistwa.
Drodzy, czy możecie mi polecić nieluksemburska firmę, która w sposób klarowny będzie prowadzić rozliczenia i księgowość?
Zastanawiam się czy możne jest tu polska firma świadcząca takie usługi <?>
Misio, dzięki za odpowiedz.
Niestety muszę bo to dom wielorodzinny
Niestety muszę bo to dom wielorodzinny
misio pisze:A musisz go mieć? Wiesz, mnie tez raz do tego chcieli zmusić. Raz grzecznie odmówiłem, drugi tez. 3 raz odmówiłem bardziej konkretnie. Więcej nikt mnie nie zaczepial. Zrób to samo albo przynajmniej odmów zapłaty do momentu uzyskania zadowalającego cię wyjaśnienia.
CTM (Cost & Time Management) SAsimmo pisze:Podbije temat bo mam ten sam problem. Spotkal ktos zarzadce nieruchomosci godnego polecenia? Albo przynajmniej takiego, ktory nie wydaje sie byc beznadziejny - to juz cos.
Mr Yann Zappone
Firma (a konkretnie Mr Zappone) od lat jest syndykiem domu, w ktorym mam mieszkanie i niezle sie wywiazuje z obowiazkow. W porownaniu do poprzedniego syndyka, ogromna jakosciowa roznica.
Dzieki, sprobuje z CTM!xtheo7 pisze:CTM (Cost & Time Management) SAsimmo pisze:Podbije temat bo mam ten sam problem. Spotkal ktos zarzadce nieruchomosci godnego polecenia? Albo przynajmniej takiego, ktory nie wydaje sie byc beznadziejny - to juz cos.
Mr Yann Zappone
Firma (a konkretnie Mr Zappone) od lat jest syndykiem domu, w ktorym mam mieszkanie i niezle sie wywiazuje z obowiazkow. W porownaniu do poprzedniego syndyka, ogromna jakosciowa roznica.
Re: Pomoc- Szukam nowego zarządcy nieruchomościami.
Witam,
Podbijam temat - czy ktos moze podzielic sie informacja nt. stawki za zarzadzanie budynkiem, ktora co miesiac nalicza syndyk(gerant)?
Moj aktualny liczy sobie 24Eur/miesiac za tzw. unit - i nie wiem czy to duzo czy malo...
Budynek znajduje sie w Lux-City, w budynku jest ok. 14 mieszkan.
Z gory dziekuje,
Lotnik
Podbijam temat - czy ktos moze podzielic sie informacja nt. stawki za zarzadzanie budynkiem, ktora co miesiac nalicza syndyk(gerant)?
Moj aktualny liczy sobie 24Eur/miesiac za tzw. unit - i nie wiem czy to duzo czy malo...
Budynek znajduje sie w Lux-City, w budynku jest ok. 14 mieszkan.
Z gory dziekuje,
Lotnik