Jeśli dla wszystkich po równi to tak.misio pisze:Gabrys, naprawdę chcesz żeby admin był "bezwzględny"?
Z moją czy twoją ilością wiadomości dostaniemy 1-2 ostrzeżenia miesięcznie, przodowniczka statystyki 1-2 dziennie (jak wróci z wakacji).
Jeśli dla wszystkich po równi to tak.misio pisze:Gabrys, naprawdę chcesz żeby admin był "bezwzględny"?
O, to! To jest bardzo dobry pomysł. I bardzo popularny. I bardzo dobrze działający :-). Szczególnie w wypadkach, gdy jest wgląd ile wpłynęło / na co poszło (czyli np. utrzymanie domeny, serwer itd). Sam na tyle często tu włażę, że aż mi trochę wstyd że jeszcze nigdy 10€ do kapelusza nie wrzuciłem.zzz pisze:Można nie dać nic, można dać 5€, a można i 50€ (albo więcej, jak ktoś jest hojny). Bardzo chętnie wziąłbym udział w takiej akcji "crowd-fundingu" i raz na jakiś czas dorzucił jakąś drobną kwotę do budżetu polska.lu. Jeśli oprócz mnie znajdzie się 100 innych użytkowników, którzy chcieliby raz na rok podarować polsce.lu 10 albo 20€, to uzbiera się jakaś sumka. Może to jest kropla w morzu potrzeb portalu, ale zawsze coś.
o to to Danka piękne zakończenie postu!danka44 pisze:Jezeli ktos w tym momencie poczul skruche, to latwo moze sie zrehabilitowac oferujac swoja pomoc przy roznych imprezach, albo podsuwajac rozsadne propozycje w tym watku.
Ma to sens jeśli forum będzie zamknięte - czyli każdy kto klika musi się zalogować... a forum jest otwarte, a z lenistwa 50% albo więcej nie loguje się... bo po co ?Joanna J. pisze:MaWi - wiem co trzeba dodać do forum .
"Lajki jak na fejsie" .
[...]
Może i dla Was Adminów taki sondaż okazałby się przydatny ?
- coś w tym jest."forum nie jest i nigdy nie bylo pomyslane jako twor zarzadzany demokratycznie".To po co "elyto" zadajesz nam jakiekolwiek pytania?.