sani-block
sani-block
mam problem techniczny - moze ktos z szanownych forumowiczow zna sie na tym.
chodzi o wc zabudowane na amen - tzw sani-block - cieknie odrobine woda (tzn w ubikacji, nie na zewnatrz) czy do tego cuda da sie dostac- bez rozwalania scian?
np przez spluczke???
licze na pomoc merytoryczna, albo moze ktos chce sie podjac zadania - za oplata oczywiscie.
pozdrawiam
chodzi o wc zabudowane na amen - tzw sani-block - cieknie odrobine woda (tzn w ubikacji, nie na zewnatrz) czy do tego cuda da sie dostac- bez rozwalania scian?
np przez spluczke???
licze na pomoc merytoryczna, albo moze ktos chce sie podjac zadania - za oplata oczywiscie.
pozdrawiam
Re: sani-block
Zwykle się da - trzeba zdjąć przycisk do spuszczania wody. Nie wiem jaki masz model, ja miałem w Polsce Geberit i tam trzeba było trochę przesunąć cały mechanizm w którąś stronę (chyba w dół) i można go było wyjąć. Popróbuj go trochę poruszać - powinineneś wyczuć jak w środku napina się sprężyna, stawiając opór i odpychając przycisk do poprzedniego położenia, ew. może gdzieś w necie znajdziesz opis.jespere pisze:mam problem techniczny - moze ktos z szanownych forumowiczow zna sie na tym.
np przez spluczke???
pozdrawiam
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
On chyba zrezygnował z hadrauliki, ostatnio widziałem jak próbował szczęścia w tańcu.MaWi pisze:Stary, po co szukac daleko. Zwroc sie do tego goscia:
Ale jeśli tak samo reperuje spłuczki jak wycina hołubce, to już lepiej żeby jespere sam sobie tego sani-block'a naprawił
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain