Mapa Luxembourga i okolic
Mapa Luxembourga i okolic
Kochani, nie wiem co 'przebijanie uszu' ma wspólnego z mapą Wielkiego Księstwa <galy> , ale właśnie taki temat ujrzałem, gdy wpisałem "mapa" w nadziei znalezienia na forum polska.lu ciekawego linku do mapy Luksemburga i okolic. Jeżeli taki link juz jest to bardzo proszę o wskazówkę gdzie go znaleźć, wzrok mi się stępił od wypatrywania myszy , a jeśli nie ma, to taka mała sugestia do szanownego Lux-teamu, aby może taki link zamieścić. Tymczasem poszukam coś w googlemaps etc.
Linku nie ma, bo wszyscy zazwyczaj szukaja na ogolnych serwisach mapowych, typu www.mappy.fr albo www.mappy.de Popularny jest tez www.viamichelin.fr no i oczywiscie googlemap. Jest co prawda mapa internetowa Luksemburga (miasta) pod www.luxembourg.co.uk , ale przyznam szczerze, ze nie wydaje mi sie ona specjalnie pomocna – w zasadzie zawiera tylko stolice, i to okrojona o przedmiescia, a wyszukiwarka ulic nie dziala tak, jak by sie tego chcialo. Moze wiec lepiej nie wywazac drzwi otwartych i zawierzyc googlowi albo michelinowi?
Nurek...
W zasadzie nie wiem czy jeszcze mogę się tak okreslać, bo nie nurkowałem od paru lat, ale posiadaczem podstawowego patentu w systemie CMAS(*) jestem.
Na moje usprawiedliwienie dodam, że gleboko wzdycham kiedy widze ludzi idacych na basen z torbami wypełnionymi sprzętem do nurkowania - moze jakas czesc mnie w środku dalej jest nurkiem?
Aha w szafie wisi jeszcze pianka, ale chyba sie w nia nie wcisne
Pozdrawiam
Rafal
Na moje usprawiedliwienie dodam, że gleboko wzdycham kiedy widze ludzi idacych na basen z torbami wypełnionymi sprzętem do nurkowania - moze jakas czesc mnie w środku dalej jest nurkiem?
Aha w szafie wisi jeszcze pianka, ale chyba sie w nia nie wcisne
Pozdrawiam
Rafal