Mapa Luxembourga i okolic

Zabawa dla dorosłych i dla dzieci, kultura, gastronomia, sport, turystyka...
Awatar użytkownika
panda

Mapa Luxembourga i okolic

Post autor: panda »

Kochani, nie wiem co 'przebijanie uszu' ma wspólnego z mapą Wielkiego Księstwa <galy> , ale właśnie taki temat ujrzałem, gdy wpisałem "mapa" w nadziei znalezienia na forum polska.lu ciekawego linku do mapy Luksemburga i okolic. Jeżeli taki link juz jest to bardzo proszę o wskazówkę gdzie go znaleźć, wzrok mi się stępił od wypatrywania myszy ;) , a jeśli nie ma, to taka mała sugestia do szanownego Lux-teamu, aby może taki link zamieścić. Tymczasem poszukam coś w googlemaps etc.
MaWi

Post autor: MaWi »

Linku nie ma, bo wszyscy zazwyczaj szukaja na ogolnych serwisach mapowych, typu www.mappy.fr albo www.mappy.de Popularny jest tez www.viamichelin.fr no i oczywiscie googlemap. Jest co prawda mapa internetowa Luksemburga (miasta) pod www.luxembourg.co.uk , ale przyznam szczerze, ze nie wydaje mi sie ona specjalnie pomocna – w zasadzie zawiera tylko stolice, i to okrojona o przedmiescia, a wyszukiwarka ulic nie dziala tak, jak by sie tego chcialo. Moze wiec lepiej nie wywazac drzwi otwartych i zawierzyc googlowi albo michelinowi? ;)
Awatar użytkownika
panda

dziekuję MAWI, grasz w piłke teraz w niedzielę w Walferdange ?
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
MaWi

panda pisze:grasz w piłke teraz w niedzielę w Walferdange ?
Jak zdaze z Eschu z Turnieju Tenisowego. Postaram sie byc w Walfer, choc zapewne na 16-ta sie mocno spoznie.
Awatar użytkownika
panda

he he nie rozerwij się <mrgreen>

a popos mam zamiar rzucic temat wypadów nurkowych na forum, może jest wśród forumowiczów jakis nurek ??
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
MaWi

panda pisze:he he nie rozerwij się <mrgreen>
No, wiesz co... piszesz na forum "Rozrywka", zebym sie nie rozerwal! Toz to herezja jakas! <mrgreen>
Awatar użytkownika
Rafal

Nurek...

Post autor: Rafal »

W zasadzie nie wiem czy jeszcze mogę się tak okreslać, bo nie nurkowałem od paru lat, ale posiadaczem podstawowego patentu w systemie CMAS(*) jestem.

Na moje usprawiedliwienie dodam, że gleboko wzdycham kiedy widze ludzi idacych na basen z torbami wypełnionymi sprzętem do nurkowania - moze jakas czesc mnie w środku dalej jest nurkiem?

Aha w szafie wisi jeszcze pianka, ale chyba sie w nia nie wcisne ;)

Pozdrawiam

Rafal
Awatar użytkownika
Przemek

Najlepsza mapa Luxemburga

Post autor: Przemek »

To serwis:

http://www.viaah.lu/http://www.viaah.lu/

Nie tylko mapa ale rowniez adresy firm itp.
ODPOWIEDZ