Oglaszam sie i w lux bazaar(lokalnie) i na craigslist (pozakontynentalnie) i na ebayu i wogole wszedzie jako, ze mieszkalam w 6 roznych krajach so far przez wiekszosc swojego zycia.
Tylko jak mam do czynienia z allegro.pl albo polska.lu to sie zaczynaja schody! Wszystko skomplikowane! Ludzie nie wiedza jak dodawac ogloszenia( mam na mysli siebie) i jak odpowiadac na nie (mam na mysli innych ,czytajac ogloszenia i posty typu "odp.na ogloszenie"...)!
Czy naprawde nie potrafimy stworzyc "dodaj ogloszenie"/odpowiedz na ogloszenie" guzika widocznego wszedzie???
Ja wiem ,ze MY POLACY ambitny narod jestesmy i pracowity ,ale na lisosc boska chyba wlasnie dlatego,ze pracowity , mozemy nie miec czasu na to ,zeby sie zapoznawac z tajnikami obslugi polskich portali ???!! Sa przeciez jakies normy wytrzymalosci internauty na calym swiecie i normy komponowania /aranzacji stron internetowych ,tak aby byly "user friendly" , a nie polem pokazowym dla napalonego indywidualisty (kreatora) z pomyslami ???!!
Przeciez te strony sa dla NAS - CZYTELNIKOW ,a nie dla WAS - PISARZY!
Na koniec, dodalabym tu tylko "like" albo "don't like" button jak na przyklad na facebook.com, zeby otrzymac opinie rodakow na ten temat, ktorych zreszta jestem bardzo ciekawa .
Niestety - nie mam takiej opcji
![:)](images/smilies/icon_smile.gif)
Za daleko nam do murzynow,jak to sie mowi ,a co dopiero amerykanow ,zeby wogole zaistniec na internecie,hehe....
Pozdrawiam... <aniolek>