Orzeszki pistacjowe - ktos chetny?
Orzeszki pistacjowe - ktos chetny?
Pan Rafii jest wlascicielem firmy IRECO tu w Luksie, i w sumie sam przez kupe lat wprowadzil pistacje do Europy. Ma wiele nagrod, z tym Businessman of the Year. Orzeszki pierwszej klasy.
Mniejsza z tym, chodzi o to ze straszliwie lubie te orzeszki, i mam szanse zamowic 10kg prosto z firmy, za rowne 80 euro [TVA wliczone]. Czyli, 8 euro za kilo, a normalnie w sklepach jest po 20 euro, i do tego nie swieze. Nie wyobrazam sobie jednak ze jestem w stanie zjesc cale 10kg w kilka miesiecy - tak, nawet JA tego nie wykonam <mrgreen>
Czy bylyby jakies osoby chetne dolaczyc sie do zamowienia, i wziasc 1 lub 2 kg?
Orzeszki amerykanskie, tutaj prazone.
Mniejsza z tym, chodzi o to ze straszliwie lubie te orzeszki, i mam szanse zamowic 10kg prosto z firmy, za rowne 80 euro [TVA wliczone]. Czyli, 8 euro za kilo, a normalnie w sklepach jest po 20 euro, i do tego nie swieze. Nie wyobrazam sobie jednak ze jestem w stanie zjesc cale 10kg w kilka miesiecy - tak, nawet JA tego nie wykonam <mrgreen>
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Re: Orzeszki pistacjowe - ktos chetny?
Wchodze w to. Wezme najmniej 2 kg. Jak beda swierze i dobre jak te ktore jadlem np w Iranie lub te ktore znajomi przywozili mi z Syrii i Libanu to bedziemy dalej bracdigilante pisze:Pan Rafii jest wlascicielem firmy IRECO tu w Luksie, i w sumie sam przez kupe lat wprowadzil pistacje do Europy. Ma wiele nagrod, z tym Businessman of the Year. Orzeszki pierwszej klasy.
BTW normalnie w sklepach mozna zanelzc kg juz za 12 EUR ale jestem pewny ze sa to wlasnie jakies stare zlezale kapcie nic nie warte w porownaniu z takimi swierzynkami pachnacymi pistacjami.
Ura Bura Szef Podwóra
Dostalem wlasnie maila od firmy ze wyslali mi paczke orzeszkow w prezencie Za kilka dni powinna dojsc, wiec jak juz bede mial to napisze czy dobre i czy warto te 10kg brac.
Nota bene: Orzeszki amerykanskie - wieksze, latwiejsze do otwarcia, ale nie tak superlatywne jak te z iranu. Mowil ze z powodow politycznych bardzo im trudno importowac z iranu, ale ze dostaja raz na czas i napisza jak tylko beda mieli.
Moze Borys wyslemy Cie do iranu po orzeszki? <mrgreen>
Nota bene: Orzeszki amerykanskie - wieksze, latwiejsze do otwarcia, ale nie tak superlatywne jak te z iranu. Mowil ze z powodow politycznych bardzo im trudno importowac z iranu, ale ze dostaja raz na czas i napisza jak tylko beda mieli.
Moze Borys wyslemy Cie do iranu po orzeszki? <mrgreen>
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
-
Za kilka dni powinna byc dostawa. Tak solone. Beda do odebrania w jednym z trzech miejsc - Strassen, Senningerberg, Haller. Jak juz je bede mial to napisze Wam wszystkim na priva.
P.S. Moze pracownicy EPSO itd by sie zmowili i moglbym wszystko raz oddac w okolicach Auchana? Poprosze o gotowke, najlepiej dokladna suma.
P.S. Moze pracownicy EPSO itd by sie zmowili i moglbym wszystko raz oddac w okolicach Auchana? Poprosze o gotowke, najlepiej dokladna suma.
-