E, tam... ja znam Polki, ktore sa fankami tego "aj seciu pego" czy jak mu tamirja28 pisze:I uwierz mi, pół roku temu jak byłam na południu Francji to też to nucili..a tam jakoś Portugalczyków nie widziałam.Musi być jakaś zbiorowa psychoza!;)

Moderator: LuxTeam
Nawet o tym pisała:JAgniecha pisze:irja z tymi paczkami to powaga ?
Powiem, ze tak jak PolskaInez wzbudza we mnie czesto nader ambiwalentne odczucia, tak ta wypowiedzia mi zaimponowala (zaimponowal?). Niestety, ale sie pod powyzszym stwierdzeniem obiema recami podpisuje. Niestety, nie potrafie powiedziec dlaczego "niestety".PolskaInez pisze:wiekszosc kawalkow w klubach to piosenki disco polo z tym ze nie rozumiemy w wiekszosci tekstu jak inni skacza spiewaja do nich to my tez <lol> MY POLACY WOLIMY SLUCHAC TANCZYC ZAGRANICZNE DISCO POLO NIZ Polskie <mrgreen>
POLAKOM BRAKUJE PEWNOSCI SIEBIE WIARY ze cos polskiego moze byc lepszego niz jakis przeboj np.portugalski NIE WIERZA NIE INWESTUJA NIE CHCE IM SIE <bezradny>MaWi pisze:Niestety, ale sie pod powyzszym stwierdzeniem obiema recami podpisuje. Niestety, nie potrafie powiedziec dlaczego "niestety".PolskaInez pisze:wiekszosc kawalkow w klubach to piosenki disco polo z tym ze nie rozumiemy w wiekszosci tekstu jak inni skacza spiewaja do nich to my tez <lol> MY POLACY WOLIMY SLUCHAC TANCZYC ZAGRANICZNE DISCO POLO NIZ Polskie <mrgreen>
No, w kazdym razie jakies "niestety" w powyzszym stwierdzeniu jest, co niezmiernie smuci...
POLAKOM BRAKUJE PEWNOSCI SIEBIE WIARY ze cos polskiego moze byc lepszego niz jakis przeboj np.portugalski NIE WIERZA NIE INWESTUJA NIE CHCE IM SIE <bezradny>MaWi pisze:Niestety, ale sie pod powyzszym stwierdzeniem obiema recami podpisuje. Niestety, nie potrafie powiedziec dlaczego "niestety".PolskaInez pisze:wiekszosc kawalkow w klubach to piosenki disco polo z tym ze nie rozumiemy w wiekszosci tekstu jak inni skacza spiewaja do nich to my tez <lol> MY POLACY WOLIMY SLUCHAC TANCZYC ZAGRANICZNE DISCO POLO NIZ Polskie <mrgreen>
No, w kazdym razie jakies "niestety" w powyzszym stwierdzeniu jest, co niezmiernie smuci...
anwi pisze:Nie każdej, oj nie każdej.mirfex69 pisze:kazdej muzyki mozna posluchac..