spotkania

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

MaWi

Post autor: MaWi »

a pomyslec, ze jeszcze nie tak dawno na tym forum narzekano, ze w Luksemburgu po godz. 20.00 zycie zamiera, wieje nuda, lokale pozamykane a wszyscy ida spac. <mrgreen>
PolskaInez

Post autor: PolskaInez »

bamaza42 pisze:...i ok. 24 -1 w nocy to ja np. juz "odjezdzam"....kiedys imprezowalo sie tak np. od 20:00, okolo 1-2 w nocy sie konczylo (no ok., czasem/niektorzy do rana...)...jestem swiadoma, ze teraz imprezy zaczynaja sie okolo polnocy i pozniej, ale moglby mnie ktos objasnic jaki jest tego powod?... (znaczy takiego przesuniecia w czasie?...)
Tak juz sie porobilo ze starsi szybciej juz po polnocy sie zwijaja juz im sie nie chce wola wrocic w sobotnia noc jeszcze o 1 godzinie poogladac sobie troche telewizorek i do spania a mlodsi dopiero sie rozkrecaja o 1 <mrgreen> NOC JEST TAJEMNICZA SEKRETNA ma swoj UROK BUDZI DO DZIALANIA FANTAZJI <mrgreen> jakby tak spojrzec po klubach to o 1 w nocy dyskoteki sa jeszcze dosc puste tak o 1:30 ,2 jest juz w miare pelno
Majac pasje-zaintersownia-hobby ,wtedy zycie staje sie naprawde ciekawe
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

nic mi to nie tlumaczy, dalej nie rozumiem, dlaczego najlepsza zabawa musi byc po 1 w nocy, a nie miedzy 20 a 24 na przyklad?...ale pewnie tak mi juz pozostanie, nigdy nie zrozumiem... ;)
Borys

Post autor: Borys »

Ojej - przeciez to proste jak budowa cepa.

Ekonomia sie klania. Wiekszosc "tanich" zrodelek wysycha o 01:00 a ludzie sa wypraszani na zewnatrz. Wtedy cale tabuny ciagna na potupajki a ze tam alko jest czesto duzo drozsze to wszyscy przychodza juz odpowiednio nabuzowani a wiec gotowi do "zabawy".
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

Borys, to strasznie smutne, co mowisz....ale pewnie tak juz jest...
No i nie dotyczy to (to przesuniecie w czasie) tylko Lux - z moich obserwacji tak jest teraz i w PL (i pewnie wszedzie indziej tez...).
ZAL.

Az chce sie zanucic "...gdzie sie podzialy tamte 'prywatki'?..." ;)
MaWi

Post autor: MaWi »

Borys pisze:Wtedy cale tabuny ciagna na potupajki a ze tam alko jest czesto duzo drozsze to wszyscy przychodza juz odpowiednio nabuzowani a wiec gotowi do "zabawy".
No, no, dokladnie tak. Wg kopernikowskiej zasady, ze slaby pieniadz wypiera mocny. Co wylozone zostalo szczegolowo tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=0NV3io9OYnI (a w szczegolnosci od 3 minuty 20 sekundy :D )
halu

Post autor: halu »

no i jeszcze jedno; w weekend(y) ludzie w lux. czas pomiedzy 20.00 a 23.00 spedzaja w restauracjach :p
ODPOWIEDZ