Mama z coreczka

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

ladyzizi

Mama z coreczka

Post autor: ladyzizi »

Witam ... nie mieszkamy w samym Lux , ale bardzo blisko ...
moj prawie maz jednak pracuje na terenie Lux ... wczoraj przyjechalam z dzieckiem ... i planujemy zostac na dluzej ... ja nie pracuje i raczej nie bede ........ Mam pytanko czy znajdzie sie tutaj na forum mama z dzieckiem lub dziecmi ktora mialaby ochote czasem umowic sie na jakis spacerek albo kawke , tak zwyczajnie zakumplowac sie ....
kaschka

Post autor: kaschka »

Witam mamę i małą kobietkę .My nei jesteśmy długo w luxsie a moim dzieciakom brakuje już Polski i zabaw z rówieśnikami.Chętnie się z Wami spotkamy.Napisz mi proszę nr tel ,skype na e-maila abym mogła się z Wami skontaktować i umówić .Poadrawiamy :) :D
Tymofiejka

Spotkanko

Post autor: Tymofiejka »

Witam, my podobnie z tym ze làdujemy dopiero w poniedziałek,
Tzn ja i moje dwie małe córeczki- 3 i 1 lat :))
W Strassen będziemy i chętnie znajomość nawiàżemy , zwłaszcza źe trochę zostaniemy w lux
ladyzizi

Super dziewczyny ... wiecie jak to jest ... w kupie razniej a jeszcze jak sie nie znam jezyka to juz w ogole .... podaje swoje gg 9510910 *chociaz chyba mam w profilu podane i jak chcecie odezwijcie sie

czekam
Tymofiejka

Post autor: Tymofiejka »

Na pewno się odezwę ;) może się wspólnie na jakiś kurs zapiszemy françe
ladyzizi

to czekam ;) ja osobiscie wolalabym niemieckibo sobie jezyk polamie na francuskim ..... :p
witam sie z kawka :D
1Alexandra2

Post autor: 1Alexandra2 »

Widzę, że zebrała się już całkiem spora grupa... Życzę przyjemnych spotkań wszystkim mamom z dziećmi :)
www.znajomapolonia.com - Polacy wierzący otwarci na wartościowe znajomości
ladyzizi

Ja mam nadzieje ze ta grupa bedzie w sile rosla !!!! jestem bardzo milo zaskoczona , ze Pare osob sie do Mnie odezwalo , ciesze sie i licze ze Was poznam dziewczyny !!!!Jakby ktos mial ochote pogadac ot tak zwyczajnie to zapraszam na gg 9510910 <mrgreen>
nasti

Post autor: nasti »

Wprawdzie nie jestem mamusią, ale taka tu ciepła atmosfera, że chętnie się dołączę. Mam tylko malutką prośbę do którejś dobrej i życzliwej mamy. Czy mogłaby mnie zabrać, przygarnąć i potrzymać za rączkę na takim spacerku ? Obiecuję, że zabiorę śliniaczek i własne zabaweczki <pocieszacz> ;)
ladyzizi

hehehe jako ze nie planuje drugiego dziecka wiec nasti moge cie wziac za raczke i nawet dam ci zabaweczki do piaskownicy hehe buziaki <mrgreen>
nasti

A jak będę rzucał piaskiem to klapsa w doopsko dostanę ? :D
ladyzizi

aha.wszystko jasne :/
nasti

Osz Ty podstępna mamuśko ! Ładnie to tak ? Najpierw obiecuje się spacerek za rączkę, zabawki do piaskownicy, a teraz co? Już nie macie co liczyć na ciekawe rozrywki, jutro z samego rana wyłapie wszystkie motyle w tym cholernym ogrodzie! ;) :p
Awatar użytkownika
Spinnefrau

Post autor: Spinnefrau »

NO tak milutko tutaj, że może i ja się do Was będę mogła dokleić? :) Mamusią nie jestem, ale szukam bratnich dusz. W Luksemburgu będe od 1 sierpnia i fajnie byłoby poznać jakieś fajne babki, z którymi w wolnej chwili można by na kawkę skoczyć :) POzdrawiam Was cieplutko, Edzia :)
1Alexandra2

Post autor: 1Alexandra2 »

Jak to jest, że młode mamy z dziećmi potrafią się tak szybko odnaleźć i zintegrować? Inni powinni się tego od Was uczy :)
www.znajomapolonia.com - Polacy wierzący otwarci na wartościowe znajomości
ODPOWIEDZ