Dobry fryzjer w Luksemburgu

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
bisia

polska kosmetyczka

Post autor: bisia »

Renata pisze:Witam, czy ktoś posiada namiar do Polskiej fryzjerki i kosmetyczki? :)

http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=69 ... osmetyczka

Moze tu ? Zobacz tez w ogloszeniach.O ile dobrze pamietam to jakis czas temu oglaszala sie na forum polska kosmetyczka.

Pozdrawiam

PS
Specjalistka od pazurkow ukrywa sie pod mariolab.
zobacz tutaj
http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=19 ... sc&start=0
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

ola_lux pisze:VIP studio KB ;16 RUE GLESENER L-1630 LUXEMBOURG www.studio-kb.com

Bylam kilka razy i nie zmienie salonu na zaden inny.Super atmosfera, mlodzi ludzie, pracujacy tam fryzjerzy (szczegolnie chlopak-szef)sa profesionalnymi doradcami, patrza na kolor oczu, ksztalt twarzy, mysle ze tez troszke na usposobienie <mrgreen> i przedewszystkim sluchaja tego co masz do powiedzenia i ja ty siebie widzisz. Z tego wszystkiego wychodzi zawsze naprawde cos ladnego.
No wiec ja to mam wyraznie pecha! - bo probowalam skorzystac z ich uslug - po raz pierwszy i ostatni!!!
Po perwsze- dzwonilam dzis z zapytaniem, czy i kiedy mozna skorzystac z ich uslug. Mily pan, mowiacy perfect po angielsku, powiedzial, ze owszem, moze dzis o 18?...Ok powiedzialam, to o osiemnastej...i na tym koniec rozmowy. Juz mnie tknelo po odlozeniu sluchawki - nawet sie nie spytal - kto? ani o imie, ani o nazwisko... Ok, pomyslalam, pewmie nie zapisuja nazwiska, tylko zajmuja godzine i juz. Pojechalam wiec z moja nastolatka (bo to ona miala byc "cieta") na 18, jestesmy o 17:50, mila pani stwierdza, ze niestety, nie ma zapisanego nic, ale za 20 minut moze nas przyjac jedna z fryzjerek. a wiec idziemy na krotki spacer, wracamy o 18:10, pani fryzjerka wlasnie "wykancza" klientke, wiec siadamy i czekamy. A pani, po wysuszeniu klientki udaje sie z nia ...jakby na zaplecze. Czekamy. Ale jak z tych zapowiadanych 20 minut zrobilo sie prawie 40, zaczelam nerwowo przechadzac sie po zakladzie i patrze, a pani fryzjerka, na zapleczu oddzielonym od zakladu polprzezroczysta czarna zaslonka zachwala i demonstruje klientce jakies rzeczy - jak sie przyjrzalam blizej, odnioslam wrazenie, ze to ukryty "sexshop".... Pani fryzjerka wyszla na moment, powiedziala, ze za minutke sie nami zajmie, poszla szukac jakichs cennikow, po czym zniknela znowu za zaslona.... Po kolejnych 5 minutach nie wytrzymalam - ubralysmy sie i wyszlysmy, mowiac "dobranoc". Widzialam przez szybe, ze wszyscy - wlacznie z pania fryzjerka i klientka nabywajaca jakies akcesoria wybiegli zdziwieni do salonu.... Jedno jest pewne - moja noga wiecej tam nie postanie!!! I nie wiem, gdzie ta atmosfera, ...super obsluga (?!).... Jak taki jest standard luksemburski, to jednak pozostane przy wizycie u fryzjera w PL, z koniecznosci 1-2 razy w roku....
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Bamazo, ale ty masz cierpliwosc - 45 minut czekac. Mi to trudno 5 minut wytrzymac. Jezeli ja jestem w stanie zrobic wysilek aby byc punktualny na umowiony czas, nawet jezeli jest to daleko lub przez zapchane miasto, to taki fryzjer moglby tez sie wysilic.

W Chinach kazdy fryzjer to jest tez seks shop, masaz, i bordello. Nigdy nie ufaj meszczyznie ktory mowi ze byl w Chinach u fryzjera ;)

A na koniec podaje namiary do Guy Mathias - zona szefa tam chodzi, moja zona byla i calkiem dobrze ja obrobili z gory do dolu <mrgreen>

Guy Mathias
Coiffeur Visagiste
68, rue de Bonnevoie
L-1260

Tel 40 79 13

Prosic o "Anna".
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
misio

Post autor: misio »

digilante pisze:moja zona byla i calkiem dobrze ja obrobili z gory do dolu <mrgreen>
<roll>
Awatar użytkownika
bamaza42

dzieki, digilante, ale chyba juz nie bede robic eksperymentow w Lux. W koncu con. 2 razy w roku jestem w PL.....
clematis

Post autor: clematis »

bamaza42 pisze:dzieki, digilante, ale chyba juz nie bede robic eksperymentow w Lux. W koncu con. 2 razy w roku jestem w PL.....
Przepraszam, a w "Polandzie" gdzie są dobre fryzjerki ? Jeszcze na taką nie trafiłam ... <roll>
Awatar użytkownika
bamaza42

To masz pecha - w Trojmiescie znam kilka...
clematis

Post autor: clematis »

bamaza42 pisze:To masz pecha - w Trojmiescie znam kilka...
Ale ja nie z Trojmiasta ...
Awatar użytkownika
bamaza42

...no to znowu masz pecha... :p
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

clematis pisze:Ale ja nie z Trojmiasta ...
to sprecyzuj skąd - może akurat ktos wie...
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

Ciekawy jestem czy zainteresowana osoba miała cierpliwość czekać 4 lata ????? <rotfl> <rotfl>
kamila209

Post autor: kamila209 »

stary pisze:Ciekawy jestem czy zainteresowana osoba miała cierpliwość czekać 4 lata ????? <rotfl> <rotfl>

daty jeszcze umiem czytać, a poza tym niektórzy ludzie potrzebuję takiego ogłoszenia nawet kiedy ten post jest przeterminowany warto go ponowić :):)
<bezradny>
kiwi-k

Dobra fryzjerka

Post autor: kiwi-k »

Polecam dobra fryzjerke Karoline z Bereldange. Jest na prawde bardzo dobra. Polecam!!!
Oto jej numer: 691 588 455. Z tego co wiem, moze tez przyjechac do klienta :D
ODPOWIEDZ