Motorem po luksemburgu
Witaj Zdano
A wiec pytanko,Najpierw musisz kupic tablice w Sandweiler wtedy mozesz wykupic ubezpieczenie z tym na motorze udajesz się na Centre Duanier na Howald i kupujesz winete z winetą do Sandweiler po druk AGRE, przegląd rejestrujesz motor i rura. <mrgreen> Tablic raczej nie zabiorą ale dowód musisz oddac bo będziesz mial Luxemburski .Za to jak zechcesz motor zabrac znów do Polski poprostu na Sandweiler wypelnisz druk export do Polski.Procedury nie są skąplikowane
A wiec pytanko,Najpierw musisz kupic tablice w Sandweiler wtedy mozesz wykupic ubezpieczenie z tym na motorze udajesz się na Centre Duanier na Howald i kupujesz winete z winetą do Sandweiler po druk AGRE, przegląd rejestrujesz motor i rura. <mrgreen> Tablic raczej nie zabiorą ale dowód musisz oddac bo będziesz mial Luxemburski .Za to jak zechcesz motor zabrac znów do Polski poprostu na Sandweiler wypelnisz druk export do Polski.Procedury nie są skąplikowane
Kilka fot z niedzielnego wyjazdu do Heiderscheid i Eschdorf.
Zapraszamy chętnych do uczestnictwa we wspólnych wyjazdach do ciągle powiększającej się grupy na "fejsbuku" ;-)
http://www.facebook.com/group.php?gid=116744688350766
Zapraszamy chętnych do uczestnictwa we wspólnych wyjazdach do ciągle powiększającej się grupy na "fejsbuku" ;-)
http://www.facebook.com/group.php?gid=116744688350766
Accelerate your soul!
Pytałem o to podwójne obywatelstwo, bo ktoś mi opowiadał, ze jaja się zaczynają gdy wywieziony i przerejestrowany pojazd ponownie chcesz zarejestrować w Polsce...adem pisze: to moze w Polskim wydziale komunikacji poprosic za wczasu o duplikaty <gafa> sory.Poprosze zapasowe <mrgreen>
JAJA CZY CO <bezradny>
Dzięki za pomysł...
Pozdrawiam
Zdano
PS.
Foty piękne - niestety, moje moto zbudowano do jazdy typu: autostrada, zachodzące słońce, pustynia
a następny zakręt - w czwartek...
Fotki dobry pomysl,dzięki, dzięki <aparat>
ps.odnosnie JAJ mam nadzieje ze nikogo nie obrazilem jesli tak to przepraszam nie mialem takiego zamiaru chcialem tylko troche ze starym pozartowac <oops>
zdano trasa która jest wyzej opisana gwarantuje dobrą zabawe równiez na motorze takim jak Twój polecam.
Pozdrawiam Adam
ps.odnosnie JAJ mam nadzieje ze nikogo nie obrazilem jesli tak to przepraszam nie mialem takiego zamiaru chcialem tylko troche ze starym pozartowac <oops>
zdano trasa która jest wyzej opisana gwarantuje dobrą zabawe równiez na motorze takim jak Twój polecam.
Pozdrawiam Adam
danka44 i bamaza42 to dwa kwiatuszki (jak do tej pory) między naszymi motorami.Jak będziemy tak szarzowac to je porozjezdzamy <boisie> i nici z wrazen a tak moze rzeczywiscie uda sie namówic Panie na przezwyciezenie strachu <ganja>bamaza42 pisze:ja sie was po prostu boje...na motorach....
ps. 30.05.2010 planowany jest GRIL (zapoznawczy) zaproszeni są:osoby które chcą poznac i poprzebywac w klimacie dwóch kólek(posiadanie motoru nie jest obowiązkowe )
info:691598053
Pozdrawiam was
Dokladne miejsce to trawnik nad jeziorem w miejscowosci Insenborn z miasta Luxembourg kierunek Wiltz w Esch-sur-Sure kierunek Lultzhausen,Bommel,Insenborn.To jest kawalek za tym duzym mostem po prawo,parking prawie nad wodą.(trzeba zjechac w dól,potem pieszo wzdluz brzegu kawalek po prawo.Jak dopisze <slonko> (prowiant we wlasnym zakresie kto co lubi + przyprawy <mrgreen> gril będzie gorący)
mam nadzieje ze będzie z kim pogadac przy ladnej pogodzie,okolo 12.00 zaczne rozpalac
ale nie wiem o której wygasnie (worek węgla)
ps. Jesli ktos nie zna tej okolicy prosze dzwonic pomogę trafic. tel.691598053
suchych zakrętów Adam
mam nadzieje ze będzie z kim pogadac przy ladnej pogodzie,okolo 12.00 zaczne rozpalac
ale nie wiem o której wygasnie (worek węgla)
ps. Jesli ktos nie zna tej okolicy prosze dzwonic pomogę trafic. tel.691598053
suchych zakrętów Adam