Motorem po luksemburgu

Zabawa dla dorosłych i dla dzieci, kultura, gastronomia, sport, turystyka...
adem

Post autor: adem »

Witaj Zdano
A wiec pytanko,Najpierw musisz kupic tablice w Sandweiler wtedy mozesz wykupic ubezpieczenie z tym na motorze udajesz się na Centre Duanier na Howald i kupujesz winete z winetą do Sandweiler po druk AGRE, przegląd rejestrujesz motor i rura. <mrgreen> Tablic raczej nie zabiorą ale dowód musisz oddac bo będziesz mial Luxemburski :/ .Za to jak zechcesz motor zabrac znów do Polski poprostu na Sandweiler wypelnisz druk export do Polski.Procedury nie są skąplikowane :D
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

Przypuszczam ze zdano to wie lecz chodzi mu o nie zdawanie polskich tablic i dokumentow tzn chialby miec cos w stylu podwojne obywtelstwo dla pojazdu jesli dodze zrozumialem...
adem

To znaczy przezorny czy co? 8) to moze w Polskim wydziale komunikacji poprosic za wczasu o duplikaty pod pretekstem ZGUBILEM WSZYSTKO <gafa> sory.Poprosze zapasowe <mrgreen> a i jeszcze prawko OK <cisza>
JAJA CZY CO <bezradny>

PS.To co napisalem niema związku z niczym na Forum OK. ;)
Awatar użytkownika
Dungood

Post autor: Dungood »

Kilka fot z niedzielnego wyjazdu do Heiderscheid i Eschdorf.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zapraszamy chętnych do uczestnictwa we wspólnych wyjazdach do ciągle powiększającej się grupy na "fejsbuku" ;-)
http://www.facebook.com/group.php?gid=116744688350766
Accelerate your soul!
Awatar użytkownika
zdano

Post autor: zdano »

adem pisze: to moze w Polskim wydziale komunikacji poprosic za wczasu o duplikaty <gafa> sory.Poprosze zapasowe <mrgreen>
JAJA CZY CO <bezradny>
Pytałem o to podwójne obywatelstwo, bo ktoś mi opowiadał, ze jaja się zaczynają gdy wywieziony i przerejestrowany pojazd ponownie chcesz zarejestrować w Polsce...
Dzięki za pomysł...
Pozdrawiam
Zdano

PS.
Foty piękne - niestety, moje moto zbudowano do jazdy typu: autostrada, zachodzące słońce, pustynia
a następny zakręt - w czwartek... :?
adem

Fotki dobry pomysl,dzięki, dzięki :) <aparat>
ps.odnosnie JAJ mam nadzieje ze nikogo nie obrazilem jesli tak to przepraszam nie mialem takiego zamiaru chcialem tylko troche ze starym pozartowac <oops>
zdano trasa która jest wyzej opisana gwarantuje dobrą zabawe równiez na motorze takim jak Twój polecam.
Pozdrawiam Adam
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

Dungood pisze:Kilka fot z niedzielnego wyjazdu do Heiderscheid i Eschdorf.
Kurcze, chlopaki - sory - ale mam nadzieje, ze sie nigdy nie spotkamy na drodze.....tym nie mniej - wiele frajdy zycze....
adem

bamaza42 pisze: Dungood napisał/a
Kilka fot z niedzielnego wyjazdu do Heiderscheid i Eschdorf.

Kurcze, chlopaki - sory - ale mam nadzieje, ze sie nigdy nie spotkamy na drodze.....tym nie mniej - wiele frajdy zycze....

Nie wyobrazam sobie co by bylo jak bys zobaczyla nasze fotki rendgenowskie :D
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

ja sie was po prostu boje...na motorach....
Awatar użytkownika
stary

A moze ,abys sie nie bala ,chlopcy zabiora ciebie na przejazdzke zalatw tylko sobie kask i spotkacie sie nie na drodze tylko na parkingu i jazda po wrazenia ................

a twoje oczy beda jak Twojego kota <rotfl> <rotfl>
Awatar użytkownika
stary

A czy sa tu motocyklisci pracujacy w instytucjach (a wszczegolnosci w PE) i bywaja w Strasburgu bo zawsze w lipcu ,jesli sie nie myle, odbywa sie tam podczas sesji impreza dwukolowa z udzialem deputowanych ( z motorami lub bez) mozna wspolnie zrobic jakis wypad w okolice Strasburga
Awatar użytkownika
zdano

Post autor: zdano »

stary pisze:A czy sa tu motocyklisci pracujacy w instytucjach (a wszczegolnosci w PE) i bywaja w Strasburgu
No - ja jakby w instytucjach pracuję, w Strasburgu bywam prywatnie i chętnie bym się na tę europejską dwukołową imprezkę wybrał...
Pozdrawiam
Zdano
adem

bamaza42 pisze:ja sie was po prostu boje...na motorach....
danka44 i bamaza42 to dwa kwiatuszki (jak do tej pory) między naszymi motorami.Jak będziemy tak szarzowac to je porozjezdzamy <boisie> i nici z wrazen a tak moze rzeczywiscie uda sie namówic Panie na przezwyciezenie strachu <ganja>
ps. 30.05.2010 planowany jest GRIL (zapoznawczy) zaproszeni są:osoby które chcą poznac i poprzebywac w klimacie dwóch kólek(posiadanie motoru nie jest obowiązkowe :))
info:691598053
Pozdrawiam was
Awatar użytkownika
Dungood

Post autor: Dungood »

Dobra pomysła. Może wrzucę info na grupe fejsbukową? Gdzie i o której ten grill dokładnie?
Accelerate your soul!
adem

Dokladne miejsce to trawnik nad jeziorem w miejscowosci Insenborn z miasta Luxembourg kierunek Wiltz w Esch-sur-Sure kierunek Lultzhausen,Bommel,Insenborn.To jest kawalek za tym duzym mostem po prawo,parking prawie nad wodą.(trzeba zjechac w dól,potem pieszo wzdluz brzegu kawalek po prawo.Jak dopisze <slonko> (prowiant we wlasnym zakresie kto co lubi + przyprawy <mrgreen> gril będzie gorący)
mam nadzieje ze będzie z kim pogadac przy ladnej pogodzie,okolo 12.00 zaczne rozpalac
ale nie wiem o której wygasnie (worek węgla)

ps. Jesli ktos nie zna tej okolicy prosze dzwonic pomogę trafic. tel.691598053

suchych zakrętów Adam
ODPOWIEDZ