Ale nikt go nie wygonil... Sam sobie szla(bana) zalozyl. No, moze troche go probowalem zdyscyplinowac, ale w koncu jako admin tez mam karte praw i obowiazkow, ktorej musze przestrzegac, zeby mi taki Borys potem tego nie wypominal. (Jak to mawial jeden taki kolega – noł ofens )ogrodniczka pisze:Mówta co chceta, a mnie tam brakuje trochę Gabrjela na forum. Czasami wesoło z nim było.
rubieże dyskusji o karierze finansisty w Luksemburgu
Moderator: LuxTeam
MaWi, może i się nie trzymam co napisałem, jak zwykle zresztą ...MaWi pisze:Ale nikt go nie wygonil... Sam sobie szla(bana) zalozyl. No, moze troche go probowalem zdyscyplinowac, ale w koncu jako admin tez mam karte praw i obowiazkow, ktorej musze przestrzegac, zeby mi taki Borys potem tego nie wypominal. (Jak to mawial jeden taki kolega – noł ofens )ogrodniczka pisze:Mówta co chceta, a mnie tam brakuje trochę Gabrjela na forum. Czasami wesoło z nim było.
Ale podsumowując twoje zachowanie... to tylko nie konsekwencja w swoich działaniach... i brak odwagi do przyznania się do błędu....
Przyznałbyś rację - obiecał poprawę (nawet jako admin - w końcu lansujesz demokrację) i sprawa zamknięta....
A tak szlaban...
a co do prywatności to przypadkiem ostatnio wpadł mi post o urodzinach księcia... pozwolenia Ci nie dawałem....
http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=5744
najciemniej pod latarnią....
i znow najwiecej odp. od Panstwa pracujacych w instytucjach EU...
@byly
skoro dali Wam formularze po francusku w tym banku to chyba oczywiste, ze staff byl Fr lub Be; teza postawiona przez niejakiego francka zostala przez Ciebie w ten sposob potwierdzona.
@bamaza
liczba postow i godziny, kiedy je wysyla, dobitie pokazuje ze kol. bamaza w swojej pracy baaaardzo sie nudzi - naprawde niektorzy z Was zanudziliby sie w robocie gdyby nie forum.
pozdrowienia dla MaWi za zdrowy rozsadek!
P.
@byly
skoro dali Wam formularze po francusku w tym banku to chyba oczywiste, ze staff byl Fr lub Be; teza postawiona przez niejakiego francka zostala przez Ciebie w ten sposob potwierdzona.
@bamaza
liczba postow i godziny, kiedy je wysyla, dobitie pokazuje ze kol. bamaza w swojej pracy baaaardzo sie nudzi - naprawde niektorzy z Was zanudziliby sie w robocie gdyby nie forum.
pozdrowienia dla MaWi za zdrowy rozsadek!
P.
to ja tylko uzupelnie, zeby obraz sytuacji byl prawdziwy do bolu, ze to byly te czasy, kiedy oprocz misio/koto/myszy-rozpruwacza miales w profilu (a konkretnie podpisie) napisane "Kamil". Ja na ten przyklad nie mam nic przeciwko temu, ze naduzywasz w dyskusjach na forum ze mna tekstu widocznego w moim podpisie ("MAniakalny WIchrzyciel"); powiem wiecej – specjalnie dla ciebie go tam umiescilem, byloby wiec nieuczciwe, zebym teraz sie nadymal <mrgreen>gabrjel pisze:a co do prywatności to przypadkiem ostatnio wpadł mi post o urodzinach księcia... pozwolenia Ci nie dawałem....
http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=5744
najciemniej pod latarnią....
A co do reszty – no, niestety nie przyznaje sie do niczego Nazywaj to jak chcesz – brakiem odwagi cywilnej, zaprzanstwem, strategia kaduka, jakos to zniose, ale sie nie przyznam i juz <nerwus>
Mylisz sie, jakby mi w jakims banku dali formularz tylko po zabiemu, od razu bym sie z niego wycofal. Obslugiwala mnie Niemka, formularz byl po niemiecku. Potem mialem do czynienia z Luksemburakiem i Portugalka urodzona i wychowana w Luxie. Wszystko takie ambitne pracowniki sektora prywatnego.....Pablos_ pisze:i znow najwiecej odp. od Panstwa pracujacych w instytucjach EU...
@byly
P.
i wszystko wiadomo...misio pisze:Te, Pablos, forum zesmy postawili po to zeby sie w robocie nie nudzic. Nie czepiaj sie.
@byly
to jeszcze wtrace swoje trzy grosze - banki w Lux (podobnie jak admin lub EU) rzadza sie troche innymi prawami niz cala reszta prywatnego sektora - musisz to wiedziec...
pzdr.
P.