CZEGO WAM NAJBARDZIEJ BRAKUJE W LUKSEMBURGU???
Moderator: LuxTeam
CZEGO WAM NAJBARDZIEJ BRAKUJE W LUKSEMBURGU???
Drodzy Forumowicze,
chcialabym wywolac konstruktywna dyskusje na temat tego, czego najbardziej Wam brakuje w Luksemburgu, czego brak Wam doskwiera, tudziez czego pojawienie sie w Luksemburgu podniosloby jakosc Waszego zycia lub sprawilo Wam przyjemnosc.
Jestem na etapie analizy tutejszego rynku i jego brakow oraz przymierzania sie do wlasnego biznesu. Mam juz pewne pomysly, ale chcialabym sprawdzic czy pokrywaja sie one z Waszymi obserwacjami i spostrzezeniami.
Dziekuje z gory za Wasze wypowiedzi.
Pozdrawiam,
Marta
chcialabym wywolac konstruktywna dyskusje na temat tego, czego najbardziej Wam brakuje w Luksemburgu, czego brak Wam doskwiera, tudziez czego pojawienie sie w Luksemburgu podniosloby jakosc Waszego zycia lub sprawilo Wam przyjemnosc.
Jestem na etapie analizy tutejszego rynku i jego brakow oraz przymierzania sie do wlasnego biznesu. Mam juz pewne pomysly, ale chcialabym sprawdzic czy pokrywaja sie one z Waszymi obserwacjami i spostrzezeniami.
Dziekuje z gory za Wasze wypowiedzi.
Pozdrawiam,
Marta
- kajapapaja
tenże ser znajdziesz na rue de Bonnevoie w tzw rosyjskim sklepie - trzeba od av. de la Gare skręcić w rue Bender i znajdziesz sklepPumo Ri pisze:Bialego sera
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
-
- ogrodniczka
i to jest wlasnie ironia biznesu, bowiem wg PAIZ (por.: www.paiz.gov.pl/files/?id_plik=927 ) Empik jest firma zarejestrowana wlasnie w Luksemburgu <mrgreen>Tr0n pisze:Empiku
Polskiego kina w którym wyswietlane by byly stare i nowe polskie hity filmowe np."Miś", "Nie ma róży bez ognia", "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz?", "Brunet wieczorową porą", "Rejs","Seksmisja","Sami Swoi"
"Pociąg";"Jak rozpętałem drugą wojnę światową". "Vabank","Ogniem i mieczem"Pan Tadeusz","Kiler""Kariera Nikodema Dyzmy","Sztos","Sara" ,"Młode wilki","U Pana Boga za piecem", "Kochaj i rób co chcesz","Kogel mogel" . Także brakuje koncertów polskich wykonawców
"Pociąg";"Jak rozpętałem drugą wojnę światową". "Vabank","Ogniem i mieczem"Pan Tadeusz","Kiler""Kariera Nikodema Dyzmy","Sztos","Sara" ,"Młode wilki","U Pana Boga za piecem", "Kochaj i rób co chcesz","Kogel mogel" . Także brakuje koncertów polskich wykonawców
Takie pierogi robi ola_lux http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=31 ... ht=pierogi , palce lizac <mniam>byly pisze:pierogow ruskich, ale domowej roboty, nie takiego badziewa mrozonego jak w polskich hipermarketach