zaplace za pomoc
zaplace za pomoc
zaplace osbie ktora pomoze mi otrzymac kredyt w banku,okolo 5000euro.posiadam umowe na czas nie okreslony od ponad 16 miesiecy.Bylem w kilku bankach niestety otrzymalem odmowe.Czy ktos wie czy osoba posiadajaca najnizsza krajowa ma szanse na jaki kolwiek kredyt???posiadam przeciez umowe,pracuje juz dlugo,dziwie sie bo przeciez sa to bardzo male pieniadze a ja posiadam kontrakt.gdzie moze byc ten problem???
- kajapapaja
idź do banku, w ktorym masz konto i pogadaj, wszystko zalezy jaki masz obrót na koncie, na jak długo chcesz ten kredyt etc...
może zamiast kredytu, lepiej otworzyć sobie linie kredytową w koncie?
może zamiast kredytu, lepiej otworzyć sobie linie kredytową w koncie?
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
-
witaj powiem tylko tyle ze ja mam konto w ING i dostalam kredyt co prawda chcialam 9000 a dostalam 7500 ale i to mnie zadowolilo powiem jeszcze ze w momecie zawierania umowy posiadalam umowe na stale zaledwie od 4 mies. a w kraju zameldowana bylam zaledwie od 13 mies wiec nie wiem od czego to zalezne by dostac kredyt.
A kolega to nie otrzymuje reklam, nie czytaprasy, nawet tej za darmo? Pelno tego jest. Kredyt taki, kredyt siaki. Z tego co pisza to dziala to jak w PL. Jakas firma wyszukuje najlepsza oferte dla ciebie i po sprawie. Jesli chodzi o %. te z ulotek sa oczywiscie wyzsze od tego co mozesz dostac w banku w Lux. Ostatnio widzialem jakies 11% na pozyczke gotowkowa i jakies 4.75% na kredyt na samochod. Opcja taka sobie, ale skoro w Luxie odmawiaja a kasy potrzebujesz? Acha, cos w tych pozyczkach musi byc skoro oficjalnie pisza "mowimy po Portugalsku" i "mozna odliczyc podatek placony w Luxie. Oferta jak widac skierowana do tych co zostali odrzuceni w Lux - z przyczyn roznych.
misio pisze:Jedz za granice do Belgii
misio pisze:4.75% na kredyt na samochod
misio pisze:Oferta jak widac skierowana do tych co zostali odrzuceni w Lux
Przypomnial mi sie watek z zamierzchlych czasow, ze starego forum!misio pisze:A kolega to nie otrzymuje reklam, nie czytaprasy, nawet tej za darmo? Pelno tego jest. Kredyt taki, kredyt siaki
Odszukalam, pobierznie przeczytalam, obsmialam sie po uszy i na koniec wklejam linka, bo (niektore;) ) informacje nadal sa aktualne i od tamtego(!!) czasu nic sie nie zmienilo w kwestiach pozyczek parabankowych... http://forum.gazeta.pl/forum/w,30150,30 ... nkowe.html
To nie wyglada w sumie chyba az tak strasznie. Swojego czasu zapytalem sie o maly kredycik w BGL'u. Pani mowi, ze owsem, ale podanie wysyla sie do Alpha Credit... w Belgii. Pytam czemu, a ona ze oni daja wlasnie przez nich. No to sobie wchodzie na ich strone w Belgii i widze, ze... oferta ze strony jest o 1% wieksza od tej z Bgl'u, ktora byla oferta tzw festiwalowa.
Jalis ktos nie ma wyjscia to powinien szukac takiej instytucji, ktora nie byla by odpowiednikem jakiegos polskiego Providenta.
Jalis ktos nie ma wyjscia to powinien szukac takiej instytucji, ktora nie byla by odpowiednikem jakiegos polskiego Providenta.