czego nie nalezy umieszczac w watkach o polprzewodnikach ;)
Moderator: LuxTeam
Digi, jak bys mial do do oddania odczynniki chemiczne – nadmanganian potasu, tiosiarczan sodu, kwas borowy, kwas mrowkowy lub tez azotyn sodu, to nie rob sobie klopotu z zamieszczaniem posta na forum, tylko od razu pisz do mnie na priva
Aha – zlosliwym od razu odpowiadam – bezwodnik octowy mnie nie interesuje <mrgreen>
Aha – zlosliwym od razu odpowiadam – bezwodnik octowy mnie nie interesuje <mrgreen>
Ani to, ani to. Wojny jakos ostatnio w Europie nie w modzie, a co do ogrodu... coz, ja bym to cale pelzajace talatajstwo wytrul z marszu mieszanka mojego patentu, ale moja malzonka niestety jest bardzo ekologicznie nastawiona, czyli ze chwasty i szkodniki nalezy grzecznie, acz stanowczo wypraszac z ogrodu perswazja slowna i tak do skutkudigilante pisze: Szykujesz sie na wojne czy do ogrodu? <mrgreen>
Ja po prostu probuje odtworzyc moj Tajemniczy Ogrod z dziecinstwa i wreszcie mam po temu warunki. Tylko "amunicji" poki co brak
PS. Aha – uran mnie nie zainteresuje – jestem zaprzysiezonym chemikiem. Fizyka jądrowa to nie dla mnie
Na przykład Ferramol Scheckenkorn firmy Neudorff.danka44 pisze:To ja poproszę małe conieco na ślimaki
http://www.neudorff.de/produkte/produkt ... nkorn.html