blokada miasta??!!
Moderator: LuxTeam
blokada miasta??!!
Czy ktos moze wie, co sie dzis dzieje w miescie, ze wjazd don z KAZDEJ strony jest kompletnie zakorkowany?!.... Nie wierze, ze powodem jest ten niewielki deszczyk.....
Re: blokada miasta??!!
To wina świńskiej grypy...bamaza42 pisze:Czy ktos moze wie, co sie dzis dzieje w miescie, ze wjazd don z KAZDEJ strony jest kompletnie zakorkowany?!.... Nie wierze, ze powodem jest ten niewielki deszczyk.....
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
U nas też bez większej różnicy.
A oktawa ma spory związek z korkami na początku maja - wiele ulic w centrum zostaje zamkniętych, a i mnóstwo pielgrzymów przybywa do Luksemburga nie tylko z najodleglejszych zakątków Księstwa, ale i świata. Przez te 4 lata nic takiego nie zauważyłaś?bamaza42 pisze:No a jaki zwiazek z korkami ma oktawa?....
- kajapapaja
potiwerdzam, to co bamaza napisała - korki jak cholera... na Gsperichy w korku do ronda stałam 30 minut, szybciej szło sie na piechotę
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
zabij mnie...ale nie zauwazylam...anwi pisze:Przez te 4 lata nic takiego nie zauważyłaś?
a nie - mniej wiecej o takiej samej...madziara pisze:A moze Bamaza, wyszlas dzis z domu o innej porze niz zwykle?
No, ja tez na Gasperich...tylko z Merla - rout d'Esch i wylot z autostrady eszenskiej - totalnie zapchane, wiec dalam w prawo na autostrade....jak wyjechalam w kierunku Trewiru - tam masakra!, ze nie wspomne o zjezdzie na Gasperich/Gare...hmmm ciekawostkakajapapaja pisze:potiwerdzam, to co bamaza napisała - korki jak cholera... na Gsperichy w korku do ronda stałam 30 minut, szybciej szło sie na piechotę