okulista - pomiar cisnienia
okulista - pomiar cisnienia
Potrzebuje dobrego okulisty, ktory ma gabinet wyposazony w urzadzenie do pomiaru cisnienia wewnatrzgalkowego.
Ktos tutaj polecal dr Sigita Paruliene. Czy macie jeszcze innych sprawdzonych lekarzy?
Prosze o informacje. Dziekuje.
Ktos tutaj polecal dr Sigita Paruliene. Czy macie jeszcze innych sprawdzonych lekarzy?
Prosze o informacje. Dziekuje.
Agata
- kajapapaja
ja tez polecam dr Paruliene, jest przemiła, sprzęt super, konkretna w kwestiach zawodowych, a w pozazawodowych tez lubi pogadać
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
- kajapapaja
magda, teoretyczni ekazdy okulista to robi, ale jak chcesz, możesz iść do okulistów współpracujących bezpośrednio z centrami optycznymi, czyli np. do GrandOptical w Auchan lub w belle-etoile
eurokraci.eu
eurokraci.eu
Hmm, to ja nie wiem czy bylam u tej samej pani. Wrazenie mam wrecz odwrotne, badanie wzroku przeprowadzone w 5 minut, na powazna chorobe oczu dostalam sztuczne lzy. Po 1,5 miesiaca mialam wizyte na dobranie okularow, ktore to dobieranie przeprowadzila pani z recepcji. Jak do tej pory nie mialam nigdy z nikim problemow komunikacyjnych. I nigdy nie spotakalam sie z czyms takim, ze lekarz nie wychodzi do mnie i nie informuje mnie, ze zamiast niego przyjmie mnie ktos inny. Poszeptala z pania z recepcji przez chwile i mnie kompletnie olala.kajapapaja pisze:ja tez polecam dr Paruliene, jest przemiła, sprzęt super, konkretna w kwestiach zawodowych, a w pozazawodowych tez lubi pogadać
No mialam dokladnie taki sam przebieg 2 wizyt u tej pani....myslalam, ze tu taki standard....mnie tez lzy zapisala....minka pisze:badanie wzroku przeprowadzone w 5 minut, na powazna chorobe oczu dostalam sztuczne lzy. Po 1,5 miesiaca mialam wizyte na dobranie okularow, ktore to dobieranie przeprowadzila pani z recepcji
-
wyglada na to, ze lzy rozwiazuja kazdy problem...
ja tez musze sie niebawem wybrac do okulisty ale jak czytam o Waszych doswiadczeniach to robi mi sie slabo i cos czuje, ze predzej oslepne nic podejme decyzje..
poszukuje lekarza, ktory mowilby po angielsku, polsku lub wlosku i nie przepisal recepty na sztuczna lezke w korytarzu...
dajcie znac jesli do kogos jeszcze sie wybierzecie jak wizyta przebiegla!
i powodzenia!
ja tez musze sie niebawem wybrac do okulisty ale jak czytam o Waszych doswiadczeniach to robi mi sie slabo i cos czuje, ze predzej oslepne nic podejme decyzje..
poszukuje lekarza, ktory mowilby po angielsku, polsku lub wlosku i nie przepisal recepty na sztuczna lezke w korytarzu...
dajcie znac jesli do kogos jeszcze sie wybierzecie jak wizyta przebiegla!
i powodzenia!