okulista - pomiar cisnienia

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Agata

okulista - pomiar cisnienia

Post autor: Agata »

Potrzebuje dobrego okulisty, ktory ma gabinet wyposazony w urzadzenie do pomiaru cisnienia wewnatrzgalkowego.

Ktos tutaj polecal dr Sigita Paruliene. Czy macie jeszcze innych sprawdzonych lekarzy?

Prosze o informacje. Dziekuje.
Agata
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

bylam u tej pani, ma wszelka aparature...
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

ja tez polecam dr Paruliene, jest przemiła, sprzęt super, konkretna w kwestiach zawodowych, a w pozazawodowych tez lubi pogadać :D
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Agata

Post autor: Agata »

Dziekuje.
Agata
Awatar użytkownika
dasty

Post autor: dasty »

polecam Dr Theisen z Esch/Alzette - kompetentny, super wyposazony,
oprocz tego praktykuje w szpitalu (jest rowniez chirurgiem okulistycznym)
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza." Albert Einstein
Awatar użytkownika
Magda W.

Post autor: Magda W. »

A czy dr Paruliene dobiera moze soczewki kontaktowe? Poszukuje okulisty, ktory by sie w tym specjalizowal...
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

magda, teoretyczni ekazdy okulista to robi, ale jak chcesz, możesz iść do okulistów współpracujących bezpośrednio z centrami optycznymi, czyli np. do GrandOptical w Auchan lub w belle-etoile
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Awatar użytkownika
Magda W.

Post autor: Magda W. »

Dzieki. To przynajmniej mam jasnosc i kogos pewnie znajde. Pytalam, bo w Polsce mialam problem - po badaniu wzroku lekarz oznajmil mi, ze soczewek mi nie dobierze i zebym zapisala sie do innego, ktory to robi :(
Awatar użytkownika
minka

Post autor: minka »

kajapapaja pisze:ja tez polecam dr Paruliene, jest przemiła, sprzęt super, konkretna w kwestiach zawodowych, a w pozazawodowych tez lubi pogadać :D
Hmm, to ja nie wiem czy bylam u tej samej pani. Wrazenie mam wrecz odwrotne, badanie wzroku przeprowadzone w 5 minut, na powazna chorobe oczu dostalam sztuczne lzy. Po 1,5 miesiaca mialam wizyte na dobranie okularow, ktore to dobieranie przeprowadzila pani z recepcji. Jak do tej pory nie mialam nigdy z nikim problemow komunikacyjnych. I nigdy nie spotakalam sie z czyms takim, ze lekarz nie wychodzi do mnie i nie informuje mnie, ze zamiast niego przyjmie mnie ktos inny. Poszeptala z pania z recepcji przez chwile i mnie kompletnie olala.
Awatar użytkownika
mary_81

Post autor: mary_81 »

Może spróbuj wybrac się do dr Christophe Weyland. Ja bynajmniej byłam barzdo zadowolona.
Awatar użytkownika
minka

Post autor: minka »

Wlasnie tak zrobie. Dzieki za namiary.
Oczy w koncu to nie obciecie grzywki <evil> nie odrosna.
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

minka pisze:badanie wzroku przeprowadzone w 5 minut, na powazna chorobe oczu dostalam sztuczne lzy. Po 1,5 miesiaca mialam wizyte na dobranie okularow, ktore to dobieranie przeprowadzila pani z recepcji
No mialam dokladnie taki sam przebieg 2 wizyt u tej pani....myslalam, ze tu taki standard....mnie tez lzy zapisala....
Dorotkamaria

Post autor: Dorotkamaria »

wyglada na to, ze lzy rozwiazuja kazdy problem...

ja tez musze sie niebawem wybrac do okulisty ale jak czytam o Waszych doswiadczeniach to robi mi sie slabo i cos czuje, ze predzej oslepne nic podejme decyzje..

poszukuje lekarza, ktory mowilby po angielsku, polsku lub wlosku i nie przepisal recepty na sztuczna lezke w korytarzu...

dajcie znac jesli do kogos jeszcze sie wybierzecie jak wizyta przebiegla!

i powodzenia!
ODPOWIEDZ