Zakupy u P.Piotra
Zakupy u P.Piotra
Czy ktos ostatnio shoppingowal u niego, bo nie moge sie skontaktowac, wiec chcialam zapytac czy wszystko w porzadku?
nie wiem ile razy było to wszystko podawaneagabird pisze:A on stoi z takim sklepem lada czy jak to wyglada? Nie da sie nie zauwazyc? i jesli jest to rzeczywiscie kilka godzin?
http://www.piotr-wlazlo.de/1.html
jest galeria pojazdu i personelu <czytaj>
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
.. toż to nie piwo !
A ty Stary masz jakas widze ogromna radosc w udawadnianiu ludziom jak niesprawnie poruszaja sie po forum. To Ci daje poczucie spelnionej misji czy o co chodzi? Bo nie bardzo rozumiem dlaczego zawsze musisz dorzucic swoje 3 grosze. Zajmij sie czyms kreatywniejszym i moze pomysl dlaczego nie lubisz ludzi, bo jakies zgorzknienie wychodzi z Ciebie nie po raz pierwszy.
Przecież o to pytałaśagabird pisze:A on stoi z takim sklepem lada czy jak to wyglada? Nie da sie nie zauwazyc? i jesli jest to rzeczywiscie kilka godzin?
jak to wyglada?
dałem ci fotkę w linku
jest to rzeczywiscie kilka godzin?
dałem godziny obecności w linku
gdybyś sama znalazła to byś nie pytała ........... a tego nie potrafiłaś zrobić <bezradny>
.. toż to nie piwo !
.. toż to nie piwo !
Moze podnieca go to :> ,rozni ludzie ,rozne potrzeby <super>agabird pisze:Tylko ze ty nie porafisz pomoc bez komentarza o swiatlosci i rozgarnieciu pytajacego.
Bamaza nie widziala problemu by zamienic ze mna pare slow, mogles zostawic temat ale to nie w Twoim stylu.
Cenie ludzi za to jakimi sa,nie za to co maja lub nie maja
Bamaza , być może stała klientka , rozpozna samochód a ja podałem link z zdjęciem aby ułatwić rozpoznanie na wielkim parkingu i godziny obecności podawane przez zainteresowanego abyś nie czekała od 6ej rano do nocy bo Bamaza podała tylko fakty ze był w zeszłą sobotę i ma nadzieje ze będzie w następną sobotę, nie podając godziny o której przybył ani kiedy odjechał bo tego może nie sprawdzałaBamaza nie widziala problemu by zamienic ze mna pare slow
jeśli nie odpowiada na telefony sms 'y to może trzeba go zapytać w Strassenagabird pisze:chcialam sie dowiedziec czy bedzie w Trier
a brak odpowiedzi może być spowodowany pewnymi wpisami autorytetów tych stron à propos tego pana , które można znaleźć w wyszukiwarce.
Może nawet, z tego powodu, nie trzeba było podawać odnośnika .......
.. toż to nie piwo !
.. toż to nie piwo !
Ale rozkminiasz, stary...dalbys juz spokoj....
A tego szczegolu nie musialam podawac, gdyz precyzyjnie okreslilam miejsce postoju samochodu-sklepu - nie na "wielkim parkingu", gdzie trzeba go szukac, tylko przed wejsciem do okreslonego sklepu, gdzie nie sposob nie zauwazyc, ba- nawet nie "potknac sie" .... O godzinach - fakt - zapomnialam, zreszta sama w sumie nie wiem, zwykle bywam tam okolo poludnia i pan Piotr tam zawsze jest (o ile jest w ogole)...stary pisze:aby ułatwić rozpoznanie na wielkim parkingu