Zakupy u P.Piotra

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
agabird

Zakupy u P.Piotra

Post autor: agabird »

Czy ktos ostatnio shoppingowal u niego, bo nie moge sie skontaktowac, wiec chcialam zapytac czy wszystko w porzadku?
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

w ostatnia sobote byl, i w ta tez, mam nadzieje bedzie, bo cos zamowilam...
agabird

Dzieki Bamaza, no nie odpowiada na telefony, maile i smsy, chcialam sie dowiedziec czy bedzie w Trier. A gdzie on dokladnie stoi w Luxie? Moze kogos wysle
Awatar użytkownika
bamaza42

Pod wejsciem do Batiselfa/Rollera w Strassen. Ale ja glowy nie dam, ze bedzie....zdarza mi sie podjechac w sobote pod Batiselfa - i nie ma. Wiesz, rozne rzeczy sie moga zdarzyc - choroby, awarie samochodu, itp....jak kazdemu...
agabird

A on stoi z takim sklepem lada czy jak to wyglada? Nie da sie nie zauwazyc? i jesli jest to rzeczywiscie kilka godzin?
Awatar użytkownika
bamaza42

Tak, takie auto z lada, calkiem spore. Nie da sie niezauwazyc, ale trzeba podejsc/podjechac pod samo wejscie do Rollera/Adlera/Batiselfa - bo on zawsze stoi tak "za weglem", ze od wjazdu nie widac, dopiero jak sie wchodzi do tych sklepow...
agabird

Dziekuje Ci Bamaza, no musze zlecic misje i moze go znajdziemy :) Bede jeszcze dzwonic, moze odbierze.
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

agabird pisze:A on stoi z takim sklepem lada czy jak to wyglada? Nie da sie nie zauwazyc? i jesli jest to rzeczywiscie kilka godzin?
nie wiem ile razy było to wszystko podawane

http://www.piotr-wlazlo.de/1.html

jest galeria pojazdu i personelu <czytaj>
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
agabird

A ty Stary masz jakas widze ogromna radosc w udawadnianiu ludziom jak niesprawnie poruszaja sie po forum. To Ci daje poczucie spelnionej misji czy o co chodzi? Bo nie bardzo rozumiem dlaczego zawsze musisz dorzucic swoje 3 grosze. Zajmij sie czyms kreatywniejszym i moze pomysl dlaczego nie lubisz ludzi, bo jakies zgorzknienie wychodzi z Ciebie nie po raz pierwszy.
Awatar użytkownika
stary

agabird pisze:A on stoi z takim sklepem lada czy jak to wyglada? Nie da sie nie zauwazyc? i jesli jest to rzeczywiscie kilka godzin?
Przecież o to pytałaś

jak to wyglada?

dałem ci fotkę w linku

jest to rzeczywiscie kilka godzin?

dałem godziny obecności w linku

gdybyś sama znalazła to byś nie pytała ........... a tego nie potrafiłaś zrobić <bezradny>
.. toż to nie piwo !
agabird

Tylko ze ty nie porafisz pomoc bez komentarza o swiatlosci i rozgarnieciu pytajacego.
Bamaza nie widziala problemu by zamienic ze mna pare slow, mogles zostawic temat ale to nie w Twoim stylu.
Awatar użytkownika
TaJagódka

Post autor: TaJagódka »

agabird pisze:Tylko ze ty nie porafisz pomoc bez komentarza o swiatlosci i rozgarnieciu pytajacego.
Bamaza nie widziala problemu by zamienic ze mna pare slow, mogles zostawic temat ale to nie w Twoim stylu.
Moze podnieca go to :> ,rozni ludzie ,rozne potrzeby <super> ;)
Cenie ludzi za to jakimi sa,nie za to co maja lub nie maja
Awatar użytkownika
stary

Bamaza nie widziala problemu by zamienic ze mna pare slow
Bamaza , być może stała klientka , rozpozna samochód a ja podałem link z zdjęciem aby ułatwić rozpoznanie na wielkim parkingu i godziny obecności podawane przez zainteresowanego abyś nie czekała od 6ej rano do nocy bo Bamaza podała tylko fakty ze był w zeszłą sobotę i ma nadzieje ze będzie w następną sobotę, nie podając godziny o której przybył ani kiedy odjechał bo tego może nie sprawdzała
agabird pisze:chcialam sie dowiedziec czy bedzie w Trier
jeśli nie odpowiada na telefony sms 'y to może trzeba go zapytać w Strassen

a brak odpowiedzi może być spowodowany pewnymi wpisami autorytetów tych stron à propos tego pana , które można znaleźć w wyszukiwarce.

Może nawet, z tego powodu, nie trzeba było podawać odnośnika .......
.. toż to nie piwo !
Awatar użytkownika
bamaza42

Ale rozkminiasz, stary...dalbys juz spokoj....
stary pisze:aby ułatwić rozpoznanie na wielkim parkingu
A tego szczegolu nie musialam podawac, gdyz precyzyjnie okreslilam miejsce postoju samochodu-sklepu - nie na "wielkim parkingu", gdzie trzeba go szukac, tylko przed wejsciem do okreslonego sklepu, gdzie nie sposob nie zauwazyc, ba- nawet nie "potknac sie" .... O godzinach - fakt - zapomnialam, zreszta sama w sumie nie wiem, zwykle bywam tam okolo poludnia i pan Piotr tam zawsze jest (o ile jest w ogole)...
agabird

Bamaza dziekuje jeszcze raz, dzis go w Trier nie bylo, daj znac czy go spotkasz jutro dobrze? Dobranoc
ODPOWIEDZ