Jak Polacy widza Europe?
Moderator: LuxTeam
- ogrodniczka
Ogrodniczko - nie o zadne drzenie chodzi. Nie o tresc a sam fakt zakladania watku by wkleic jakis debilny obrazek ( dla jednych smieszny dla innych zalosny ). Przeciez mozna to bylo wkleic tam gdzie normalni ludzie wklejaja dowcipy czy inne humory rysunkowe. Czy Ty zeby pokazac jedno zdjatko z Twoich wakacji postanowisz nas tym zaszczycic zakladajac nowy temat w dziale off top czy raczej jestes na tyle ogarnieta ze wiesz gdzie sie z tym wystawic ?ogrodniczka pisze:ja się uśmiechnęłam na widok mapki![]()
Borysie, gdyby każdy drżał przed tym czy jego post jest zaśmiecaniem forum czy też nie, to obawiam sie, że byłoby tu strasznie nudno i pusto.
Anyway rob se byly co chcesz , ja tylko podkreslilem ze wkurza mnie Twoje zachowanie na forum ktore ( zapewne ku Twej uciesze ) prowokuje do reakcji rownie arcyciekawych postaw spolecznych jak i Twoja tyle ze stojacych po stronie konserwatystow i innych Kaczynskich
Jak ja bym byl moderatorem to cialbym te bzdety, tak Twoje jak i Twoich "przyjaciol", no ale jak widac dobrze ze nim nie jestem

Ja zas wiem , to moja agresja spowodowala ze post wzial byl wyparowal , zalecam zatem jednak zwazac na to co sie pisze bo swoja sila woli usune Wam przez przypadek cos wiecej niz tylko postastary pisze:Oj uważaj ogrodniczko bo wysłałem podobny komentarz do tej mapki 14 lub 15go
i zniknął a nie wiem dlaczego <bezradny>

Ura Bura Szef Podwóra
- ogrodniczka
- ogrodniczka
Moznaby dwie emoty dorobic , pewno do Przema by trzeba uderzyc :ogrodniczka pisze:he, he, a dołożyc komuś ?w emotikonach jest tylko gość z młoteczkiem, trza wbić jakiegos goscia co rzuca słoikiem
![]()
a my co teraz robimy Borysie? wątek zaśmiecamy !
ps. naprawdę nie śmiałeś się z gangu Olsena?
1. Gosc rzucajacy sloikiem w tabliczke na ktorej po rzucie pojawi sie brazowa plama
2. Gosc z rekami w gipsie ktoremu zona wyjechala ( choc tego emota bedzie ciezko zrobic by wyrazal to co Digi ma na mysli od rana do wieczora i od wieczora do rana ).
Z Gangu Olsena sie smialem ale to bylo jak mialem jakies 5 lat, teraz to ja nawet sie nie przygladalem temu obrazku, chcialem sie po prostu do kogos przyp.....ic a wszak jest to polanka i off topic wiec mozna , no nie ?
Ura Bura Szef Podwóra