Jak Polacy widza Europe?

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
byly

Jak Polacy widza Europe?

Post autor: byly »

Obrazek
Borys

Post autor: Borys »

Strasznie zasmiecasz to forum.

Wklejaj te bzdury do tematu ku temu przeznaczonemu. Nie jestes tu sam.
Masz olbrzymie szczescie ze modami sa tak tolerancyjni Mawi i Szymbi...
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
byly

Post autor: byly »

Polanka w lesie Bambesch: Wszelkie dyskusje typu OffTopic
tommy.b

Post autor: tommy.b »

O dziwo zabawne i prawdziwe... Szkoda że nie ma nic o tym naszym małym księstwie :) Urzędasy 2?... Nie, poprawka, RADIO! Powinno być RADIO! :)
tommy b
Awatar użytkownika
ogrodniczka

Post autor: ogrodniczka »

ja się uśmiechnęłam na widok mapki :)
Borysie, gdyby każdy drżał przed tym czy jego post jest zaśmiecaniem forum czy też nie, to obawiam sie, że byłoby tu strasznie nudno i pusto.
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

Oj uważaj ogrodniczko bo wysłałem podobny komentarz do tej mapki 14 lub 15go

i zniknął a nie wiem dlaczego <bezradny>
Awatar użytkownika
szymbi

Post autor: szymbi »

stary pisze:Oj uważaj ogrodniczko bo wysłałem podobny komentarz do tej mapki 14 lub 15go

To pewnie złe moce nacjonalistyczne wywołały awarię serwera, żeby zlikwidować ten komentarz... 8)
Borys

ogrodniczka pisze:ja się uśmiechnęłam na widok mapki :)
Borysie, gdyby każdy drżał przed tym czy jego post jest zaśmiecaniem forum czy też nie, to obawiam sie, że byłoby tu strasznie nudno i pusto.
Ogrodniczko - nie o zadne drzenie chodzi. Nie o tresc a sam fakt zakladania watku by wkleic jakis debilny obrazek ( dla jednych smieszny dla innych zalosny ). Przeciez mozna to bylo wkleic tam gdzie normalni ludzie wklejaja dowcipy czy inne humory rysunkowe. Czy Ty zeby pokazac jedno zdjatko z Twoich wakacji postanowisz nas tym zaszczycic zakladajac nowy temat w dziale off top czy raczej jestes na tyle ogarnieta ze wiesz gdzie sie z tym wystawic ?

Anyway rob se byly co chcesz , ja tylko podkreslilem ze wkurza mnie Twoje zachowanie na forum ktore ( zapewne ku Twej uciesze ) prowokuje do reakcji rownie arcyciekawych postaw spolecznych jak i Twoja tyle ze stojacych po stronie konserwatystow i innych Kaczynskich

Jak ja bym byl moderatorem to cialbym te bzdety, tak Twoje jak i Twoich "przyjaciol", no ale jak widac dobrze ze nim nie jestem ;)

stary pisze:Oj uważaj ogrodniczko bo wysłałem podobny komentarz do tej mapki 14 lub 15go

Ja zas wiem , to moja agresja spowodowala ze post wzial byl wyparowal , zalecam zatem jednak zwazac na to co sie pisze bo swoja sila woli usune Wam przez przypadek cos wiecej niz tylko posta ;)
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
ogrodniczka

Ja zwariuje, wszyscy wszystkim dookoła grożą. Jeżeli off topic to off topic - mydło i powidło.
Wątek dobry jak każdy inny typu: "sprzedam stara szafę czy dokąd po takie buciki dla dziecka?".
Dobrze, że słoikami obrzucać się nie da...
peace.
Borys

ogrodniczka pisze: Dobrze, że słoikami obrzucać się nie da...
Jestes pewna .... ?
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
ogrodniczka

he, he, a dołożyc komuś ? :) w emotikonach jest tylko gość z młoteczkiem, trza wbić jakiegos goscia co rzuca słoikiem ;)
a my co teraz robimy Borysie? wątek zaśmiecamy ! :D
ps. naprawdę nie śmiałeś się z gangu Olsena?
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Borys, co Ty taki agresywny i zfrustrowany ostatnio? Zona wyjechala, a rece w gipsie, czy jak tam? <mrgreen>
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Borys

ogrodniczka pisze:he, he, a dołożyc komuś ? :) w emotikonach jest tylko gość z młoteczkiem, trza wbić jakiegos goscia co rzuca słoikiem ;)
a my co teraz robimy Borysie? wątek zaśmiecamy ! :D
ps. naprawdę nie śmiałeś się z gangu Olsena?
Moznaby dwie emoty dorobic , pewno do Przema by trzeba uderzyc :

1. Gosc rzucajacy sloikiem w tabliczke na ktorej po rzucie pojawi sie brazowa plama

2. Gosc z rekami w gipsie ktoremu zona wyjechala ( choc tego emota bedzie ciezko zrobic by wyrazal to co Digi ma na mysli od rana do wieczora i od wieczora do rana ).

Z Gangu Olsena sie smialem ale to bylo jak mialem jakies 5 lat, teraz to ja nawet sie nie przygladalem temu obrazku, chcialem sie po prostu do kogos przyp.....ic a wszak jest to polanka i off topic wiec mozna , no nie ?
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
anwi

Post autor: anwi »

tommy.b pisze:RADIO! Powinno być RADIO
A może raczej "Luksemburg, chata, szkło...".
Awatar użytkownika
irja28

Post autor: irja28 »

Ja się może wychylę odrobinę :). Uśmiałam się nieźle przy kilku opisach ;)

Nie wiem o co chodzi z trzęsidupami we Francji ja bym zmieniła na "strajk", dziwi mnie też że Węgry nie są podpisane jako wino (mołdawskie wina popularniejsze niż węgierskie to jakaś nowość).
ODPOWIEDZ