Moskitiery
Moskitiery
Czy ktos zakladal moskitiery i moze polecic mi dobra i sprawdzona firme? Dzieki z gory!
My kupiliśmy takie moskitiery z taśmą do przyklejenia we framudze okien w Hornbachu.
Niestety, na ludzi też działa, zwłaszcza z problemami astmatycznymi i alergicznymi. Nie jest to więc zupełnie obojętne dla zdrowia.digilante pisze:A nie latwiej / lepiej kupic urzadzenie ktore sie wklada do wtyczki i ktory grzeje taki olejek ktory komary odstrasza? Kupilismy rok temu i w sezonie na komary dziala na sto procent.
Dzieki Danka, zapomnialam o nich sobie. Na targach ich widzialam.
Anwi - mam takie w innych oknach, bo rzeczywiscie sie sprawdzaja, ale w duzym pokoju mam przesuwane drzwi balkonowe, wiec musze zamontowac przesuwana moskitiere.
Facet, ktory mi zakladal okna od dwoch tygodni nie przysyla mi oferty, wiec chcialam znalezc "konkurenta"
Anwi - mam takie w innych oknach, bo rzeczywiscie sie sprawdzaja, ale w duzym pokoju mam przesuwane drzwi balkonowe, wiec musze zamontowac przesuwana moskitiere.
Facet, ktory mi zakladal okna od dwoch tygodni nie przysyla mi oferty, wiec chcialam znalezc "konkurenta"

Moskitiera - jak sama nazwa wskazuje - służy do ochrony przed ... muchami, a wtyczka do kontaktu raczej na nie nie działadigilante pisze:A nie latwiej / lepiej kupic urzadzenie ktore sie wklada do wtyczki i ktory grzeje taki olejek ktory komary odstrasza? Kupilismy rok temu i w sezonie na komary dziala na sto procent.

"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
wilqs - a mnie sie wydawalo, ze ta nazwa wskazuje raczej nie na muchy, tylko na moskity...znaczy komary po naszemu...?... <lol> .....tak czy inaczej, na oba gatunki jest chyba skuteczniejsza niz te cuda elektryczne....wilqs72 pisze:Moskitiera - jak sama nazwa wskazuje - służy do ochrony przed ... muchami
Sa tez takie produkty z olejkiem do gniazdka na muchy. Wkladasz do kontaktu, i wszystkie muchy wpadaja ci do zupy. Na ludzi pewnie tez dziala, bo to jakies mocne cholerstwo. Wiec uzywamy nie caly czas, tylko np przed wyjsciem z domu.
Produkuje to firma Bayer, a srodki testowane byly chyba jeszcze w Auschwitz. W kazdym razie to ta sama firma.
Produkuje to firma Bayer, a srodki testowane byly chyba jeszcze w Auschwitz. W kazdym razie to ta sama firma.