Wiecie, "smykałki internetowej" to ja nie mam i poruszam się po stronie czasem średnio sprawnie ale... ja nie dostaję odpowiedzi na mejle, które wysyłam. Czy Wam też się tak zdarza?;) Nie wiem co się dzieje, ale napisałam jakieś... 4-5 mejli do różnych osób (np. w sprawie przejazdu na trasie lotnisko Charl.- Lux, choć mniejsza o temat
 ) i nie mam odpowiedzi. Zastanawiam się, czy to ja coś źle wysyłam, czy to oznacza, że np. nie przeszłam castingu na "interesującego pasażera"? <oops>
) i nie mam odpowiedzi. Zastanawiam się, czy to ja coś źle wysyłam, czy to oznacza, że np. nie przeszłam castingu na "interesującego pasażera"? <oops>  Hm, nie wiem jakie są zwyczaje.
 Hm, nie wiem jakie są zwyczaje.Albo źle te mejle wysyłam i adresaci ich nie dostają (ale ja kopie na priv dostaję), albo powinnam zaczynać mejle od "jestem długonogą blondynką o niebieskich oczach i lecę do Polski w dniu X.Y. ..." <rotfl>
Any ideas?

pozdrufffka

Zdarza sie tez rzeczywiscie, ze niektore serwery pocztowe odrzucaja przesylki z polska.lu jako spam
 Zdarza sie tez rzeczywiscie, ze niektore serwery pocztowe odrzucaja przesylki z polska.lu jako spam  no, ale z tego co mi wiadomo to sa coraz rzadsze przypadki. Ponadto nawet z poziomu admina na polska.lu nie jestesmy w stanie sprawdzic czy doszedl mail. Co innego z PW, bo tu istnieje dosyc ciekawy system "samokontroli". Dopoki informacja wyslana przez ciebie do kogos na PW nie zostala przez tego kogos odczytana, bedzie "kisic sie" w twojej skrzynce "Do Wyslania" (co nie oznacza przypadkiem, ze sa jakies problemy z jej wyslaniem, ale ze lezy w skrzynce odbiorczej adresata, ktory nie byl laskaw do tej pory kliknac na nia...). Jak adresat otworzy skierowana do niego PW, to ona przepelza z twojej skrzynki "Do Wyslania" do skrzynki "Wyslane".
 no, ale z tego co mi wiadomo to sa coraz rzadsze przypadki. Ponadto nawet z poziomu admina na polska.lu nie jestesmy w stanie sprawdzic czy doszedl mail. Co innego z PW, bo tu istnieje dosyc ciekawy system "samokontroli". Dopoki informacja wyslana przez ciebie do kogos na PW nie zostala przez tego kogos odczytana, bedzie "kisic sie" w twojej skrzynce "Do Wyslania" (co nie oznacza przypadkiem, ze sa jakies problemy z jej wyslaniem, ale ze lezy w skrzynce odbiorczej adresata, ktory nie byl laskaw do tej pory kliknac na nia...). Jak adresat otworzy skierowana do niego PW, to ona przepelza z twojej skrzynki "Do Wyslania" do skrzynki "Wyslane".
 nie chciałem mieszać w to Basi
 nie chciałem mieszać w to Basi