ludzie chyba nie odpisują... co? ;)
Moderator: LuxTeam
ludzie chyba nie odpisują... co? ;)
Hej,
Wiecie, "smykałki internetowej" to ja nie mam i poruszam się po stronie czasem średnio sprawnie ale... ja nie dostaję odpowiedzi na mejle, które wysyłam. Czy Wam też się tak zdarza?;) Nie wiem co się dzieje, ale napisałam jakieś... 4-5 mejli do różnych osób (np. w sprawie przejazdu na trasie lotnisko Charl.- Lux, choć mniejsza o temat ) i nie mam odpowiedzi. Zastanawiam się, czy to ja coś źle wysyłam, czy to oznacza, że np. nie przeszłam castingu na "interesującego pasażera"? <oops> Hm, nie wiem jakie są zwyczaje.
Albo źle te mejle wysyłam i adresaci ich nie dostają (ale ja kopie na priv dostaję), albo powinnam zaczynać mejle od "jestem długonogą blondynką o niebieskich oczach i lecę do Polski w dniu X.Y. ..." <rotfl>
Any ideas?
pozdrufffka
Wiecie, "smykałki internetowej" to ja nie mam i poruszam się po stronie czasem średnio sprawnie ale... ja nie dostaję odpowiedzi na mejle, które wysyłam. Czy Wam też się tak zdarza?;) Nie wiem co się dzieje, ale napisałam jakieś... 4-5 mejli do różnych osób (np. w sprawie przejazdu na trasie lotnisko Charl.- Lux, choć mniejsza o temat ) i nie mam odpowiedzi. Zastanawiam się, czy to ja coś źle wysyłam, czy to oznacza, że np. nie przeszłam castingu na "interesującego pasażera"? <oops> Hm, nie wiem jakie są zwyczaje.
Albo źle te mejle wysyłam i adresaci ich nie dostają (ale ja kopie na priv dostaję), albo powinnam zaczynać mejle od "jestem długonogą blondynką o niebieskich oczach i lecę do Polski w dniu X.Y. ..." <rotfl>
Any ideas?
pozdrufffka
Mozliwe sa wszekie warianty z tym wlacznie, ze rzeczywiscie twoi adresaci moga sobie robic gremialnie wakacje... od internetu Zdarza sie tez rzeczywiscie, ze niektore serwery pocztowe odrzucaja przesylki z polska.lu jako spam no, ale z tego co mi wiadomo to sa coraz rzadsze przypadki. Ponadto nawet z poziomu admina na polska.lu nie jestesmy w stanie sprawdzic czy doszedl mail. Co innego z PW, bo tu istnieje dosyc ciekawy system "samokontroli". Dopoki informacja wyslana przez ciebie do kogos na PW nie zostala przez tego kogos odczytana, bedzie "kisic sie" w twojej skrzynce "Do Wyslania" (co nie oznacza przypadkiem, ze sa jakies problemy z jej wyslaniem, ale ze lezy w skrzynce odbiorczej adresata, ktory nie byl laskaw do tej pory kliknac na nia...). Jak adresat otworzy skierowana do niego PW, to ona przepelza z twojej skrzynki "Do Wyslania" do skrzynki "Wyslane".
Moze wiec sprobuj z PW jesli maile nie dzialaja?
Moze wiec sprobuj z PW jesli maile nie dzialaja?
Poza tym nie każdy jest informatykiem, czy adminem czy pracuje w komisji czy inne aby siedzieć cały czas przy komputerze .... i czasami się zapomina, dlatego czasami lepiej podać telefon aby mieć łatwiejszy kontakt
A napisanie sobie w podpisie - jestem długonogą, niebieskooką itd... na pewno pomoże niż zaszkodzi, czasami nawet może zmienić kierunek powiezienia/podwiezienia o 180°
<rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>
A napisanie sobie w podpisie - jestem długonogą, niebieskooką itd... na pewno pomoże niż zaszkodzi, czasami nawet może zmienić kierunek powiezienia/podwiezienia o 180°
<rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
łojejku, słuchajcie... Mejl testowy dotarł, dzieki serdeczne za wyslane wiadomosci (mam obie), czyli to działa <mrgreen> Za to odkryłam, że jedna wiadomość się faktycznie kisi w "do wysłania", a pozostałych nie ma ani w "do wyslania", ani "w wyslanych" <oops> czyli to chyba oznacza, ze ja ich po prostu nigdy nie wyslalam... <roll> Ale wysyłałam w odpowiedzi na posta znowu, weic takie chyba nie powinny byc w mojej skrzynce, hmm.
Tak czy siak, zerkne wieczorem jeszcze w te ustawienia i znow wysle mejle (bo teraz własnie czeka mnie "dzien przed komputerem" <lol> <rotfl>
pozdrówka, dzieki serdeczne za pomoc, "przejaśniło" mi sie mi w tej kwestii.
a
Tak czy siak, zerkne wieczorem jeszcze w te ustawienia i znow wysle mejle (bo teraz własnie czeka mnie "dzien przed komputerem" <lol> <rotfl>
pozdrówka, dzieki serdeczne za pomoc, "przejaśniło" mi sie mi w tej kwestii.
a
gdyby dalej nikt sie nie odzywal pozostaje mozliwosc pociagu wg tej taryfy (do Arlon lub Gouvy)
http://www.b-rail.be/nat/F/tarifs/ticke ... /index.php
tylko do nabycia w belgii lub przez internet
i dodac przejazd do luxa ok tyle samo
w
wedlug rozkladu
http://hari.b-holding.be/hafas/bin/quer ... 4&OK#focus
http://www.b-rail.be/nat/F/tarifs/ticke ... /index.php
tylko do nabycia w belgii lub przez internet
i dodac przejazd do luxa ok tyle samo
w
wedlug rozkladu
http://hari.b-holding.be/hafas/bin/quer ... 4&OK#focus
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
.. toż to nie piwo !
No nie Dslonce nie chciałem mieszać w to Basidslonce pisze:Dodajmy siedzieć na forumgabrjel pisze:Poza tym nie każdy (...) pracuje w komisji czy inne aby siedzieć cały czas przy komputerze .... (...) <rotfl> <rotfl>
<rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Aaaaa, nareszcie znalazłam odpowiedź na dręczące mnie pytanie!MaWi pisze:Dopoki informacja wyslana przez ciebie do kogos na PW nie zostala przez tego kogos odczytana, bedzie "kisic sie" w twojej skrzynce "Do Wyslania" (co nie oznacza przypadkiem, ze sa jakies problemy z jej wyslaniem, ale ze lezy w skrzynce odbiorczej adresata, ktory nie byl laskaw do tej pory kliknac na nia...). Jak adresat otworzy skierowana do niego PW, to ona przepelza z twojej skrzynki "Do Wyslania" do skrzynki "Wyslane".
A już pomyślałam, że Admin to jakiś Big Brother, który czyta moje pv i coś mu się w nich nie podobało, że ich nie chciał przesłać )
Nie ukrywam, ze admin miewa czasami takie grzeszne mysli, ale niestety to forum jest tak stworzone, ze nawet admin nie ma dostepu do cudzych PW. I chyba dobrze, bo tak zyc z wyrzutami sumienia, to chyba by admin nie potrafilJowi pisze:A już pomyślałam, że Admin to jakiś Big Brother, który czyta moje pv i coś mu się w nich nie podobało, że ich nie chciał przesłać )
Ujmujac w skrocie: nie az tak bardzo chce, zeby moglgabrjel pisze:ale jakby bardzo chciał to by mógł...
Tej czesci wypowiedzi zupelnie nie zrozumialem. Mam tylko nadzieje, ze to nie bylo w zamierzeniu nic sprosnego? <mrgreen>gabrjel pisze:Tylko po co ? 2000 użytkowników ?! no chyba że misiowi albo szymbiemu
ale ta Ci sobie nawzajem czytają
Nie będę linków do pluginów podawałMaWi pisze:Ujmujac w skrocie: nie az tak bardzo chce, zeby moglgabrjel pisze:ale jakby bardzo chciał to by mógł...
ale jak to się mówi
"Dla Boga i IT nie ma rzeczy niemożliwych".....
A zły admin i tak swoje zrobi!
Ja nie digi :P - coś ostatnio ucichł może to zasługa pierza z Polski ?MaWi pisze:Tej czesci wypowiedzi zupelnie nie zrozumialem. Mam tylko nadzieje, ze to nie bylo w zamierzeniu nic sprosnego? <mrgreen>gabrjel pisze:Tylko po co ? 2000 użytkowników ?! no chyba że misiowi albo szymbiemu
ale ta Ci sobie nawzajem czytają
Chociaż może i trochę jak mnie tak naprowadziłeś na ten temat...