Siatkówka plażowa w Luxie
Siatkówka plażowa w Luxie
Orientuje się ktoś może gdzie można w Luxie poodbijać troche piłkę na piasku :-)?
- kajapapaja
-
- kajapapaja
a co? mało ci?
tu bywają takie lata, że ludzie są wdzięczni za każde 5 min na słońcu <lol>
tu bywają takie lata, że ludzie są wdzięczni za każde 5 min na słońcu <lol>
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Tu jest strona internetowa entuzjasty beachvolley, z ktorej pewnie bedzie mozna dowiedziec sie czegos wiecej http://www.luxbeachvolley.blogspot.com/.
Pozdrowienia!
Pozdrowienia!
Chętnie bym pograła w siatkę,
Jestem w luxemburgu od 3dni, a nie widziałam wielu entuzjaztów sportu w tym mieście.
Jeśli macie jakieś fajne propozycje proszę o kontakt
ewagmx@yahoo.com
Jestem w luxemburgu od 3dni, a nie widziałam wielu entuzjaztów sportu w tym mieście.
Jeśli macie jakieś fajne propozycje proszę o kontakt
ewagmx@yahoo.com
Jestem tutaj dłużej niż 3 dni i tylu entuzjastów sportów wszelakich, na których natykam się codziennie (już od najwcześniejszych godzin porannych), nigdzie nie spotkałamewagmx pisze:estem w luxemburgu od 3dni, a nie widziałam wielu entuzjaztów sportu w tym mieście. Jeśli macie jakieś fajne propozycje proszę o kontakt
W naszej wsi codziennie rano widzę wiele osób (także starszych) uprawiających nordic walking, marszobiegi, jazdę na rowerze. Inni po pracy spotykają się na boisku, żeby pograć w piłkę nożną, jeszcze inni jeżdżą konno czy po prostu spacerują. W weekendy zatrzęsienie tutaj rowerzystów, turystów pieszych czy kajakarzy. A wiocha liczy sobie zaledwie 300 mieszkańców.