Siatkówka plażowa w Luxie

Zabawa dla dorosłych i dla dzieci, kultura, gastronomia, sport, turystyka...
takitam

Siatkówka plażowa w Luxie

Post autor: takitam »

Orientuje się ktoś może gdzie można w Luxie poodbijać troche piłkę na piasku :-)?
Awatar użytkownika
dasty

Post autor: dasty »

nie slyszalam o pilce plazowej w Luksemburgu, ale czesto w ubieglych latach w lecie w weekendy ludzie wyjezdzali pociagiem do Blankenberg lub Ostendy zeby pograc na plazy...
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

a ja widziałem takie miejsce w Walfer ;) siatka, kupa piachu, parę osób grało, więc chyba o to chodzi, ... alternatywa dla nożnej, choc ja wolę tą ostatnią
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

ponoć na Cessange jest gdzieś boisko...
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

O ile dobrze pamietam, to rowniez boisko do siatkowki w Parc Merl jest tez piaszczyste....
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Jesli chodzi o Walfer, to ostatnio codziennie poznym popoludniem/wczesnym wieczorem widuje ludzi na tych boiskach (sa dwa jesli dobrze pamietam).
takitam

Post autor: takitam »

dziekuje wszystkim za odpowiedzi :-) pozostaje tylko poczekac na troche slonca ;-)
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

a co? mało ci?
tu bywają takie lata, że ludzie są wdzięczni za każde 5 min na słońcu <lol>
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
madziara

Post autor: madziara »

Tu jest strona internetowa entuzjasty beachvolley, z ktorej pewnie bedzie mozna dowiedziec sie czegos wiecej http://www.luxbeachvolley.blogspot.com/.
Pozdrowienia!
ewagmx

Post autor: ewagmx »

Chętnie bym pograła w siatkę,
Jestem w luxemburgu od 3dni, a nie widziałam wielu entuzjaztów sportu w tym mieście.
Jeśli macie jakieś fajne propozycje proszę o kontakt
ewagmx@yahoo.com
Awatar użytkownika
danka44

Post autor: danka44 »

ewagmx pisze: Jestem w luxemburgu od 3dni, a nie widziałam wielu entuzjaztów sportu w tym mieście.
O tu muszę zdecydowanie zaprzeczyć entuzjastów sportów to tu nie brakuje. Może 3 dni nie wystarczyły, żeby sobie wyrobić poprawną opinię.
Danka
Awatar użytkownika
anwi

Post autor: anwi »

ewagmx pisze:estem w luxemburgu od 3dni, a nie widziałam wielu entuzjaztów sportu w tym mieście. Jeśli macie jakieś fajne propozycje proszę o kontakt
Jestem tutaj dłużej niż 3 dni i tylu entuzjastów sportów wszelakich, na których natykam się codziennie (już od najwcześniejszych godzin porannych), nigdzie nie spotkałam :/
gabrjel

Post autor: gabrjel »

np jazda po autostradzie w godzinach 7-9 z Thionville lub Trier:P
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Awatar użytkownika
anwi

Post autor: anwi »

W naszej wsi codziennie rano widzę wiele osób (także starszych) uprawiających nordic walking, marszobiegi, jazdę na rowerze. Inni po pracy spotykają się na boisku, żeby pograć w piłkę nożną, jeszcze inni jeżdżą konno czy po prostu spacerują. W weekendy zatrzęsienie tutaj rowerzystów, turystów pieszych czy kajakarzy. A wiocha liczy sobie zaledwie 300 mieszkańców.
ODPOWIEDZ