Vianden jakie lubie

Przeniesione z działu News fotorelacje z imprez polska.lu a.s.b.l. oraz fotoreportaże prywatne użytkowników forum
Awatar użytkownika
Lezart

Vianden jakie lubie

Post autor: Lezart »

Zalaczam pare zdjec z mojego podwórka - a wiec Vianden!
Jesienny sezon fotograficzny powoli sie konczy, a do slonecznej i snieznej zimy mam nadzieje jeszcze mamy troche czasu ...
Załączniki
t_znad_wiezy_magistratu_914.jpg
t_vianden_zamek_102.jpg
t_vianden_stad_816.jpg
Jeszcze do niego nie dotarlismy pieszo. Czy moze ktos z Was dotarł?
Jeszcze do niego nie dotarlismy pieszo. Czy moze ktos z Was dotarł?
Ostatnio zmieniony 01-01-1970, 01:00 przez Lezart, łącznie zmieniany 1 raz.
MaWi

Post autor: MaWi »

Niezwykle oryginalne spojrzenie na Vianden! Bardzo mi się spodobały te fotografie. Nawet zamek – wizytówka nie tylko Vianden, ale i całego GD Lux – obiekt obfotografowany już chyba ze wszystkich stron i we wszystkich porach dnia, nocy oraz roku... z tej perspektywy i w tych kolorach jeszcze go nie oglądałem! Dzieki!
Awatar użytkownika
eps_in_spe

Post autor: eps_in_spe »

O rany, jak tam piknie. Ja chce do Luksa!!!
A swoja droga, czemu na tym forum tak malo zdjec? Pooglodaloby sie ten Wasz Luksemburg, niech juz bedzie na zdjeciach jak golym okiem na razie nie da rady :(
Moze jeszcze ktos cos wklei? Lezart, przyznaj sie, masz tego wiecej!
Awatar użytkownika
LuxTeam

Post autor: LuxTeam »

eps_in_spe pisze:A swoja droga, czemu na tym forum tak malo zdjec?
Cóż za brak cierpliwości! ;) Przecież zaczęliśmy te całą przygodę z polska.lu niewiele ponad miesiąc temu. Zdjęć już trochę się uzbierało (jak choćby w fotoreportażu ze Święta Orzecha w Vianden, z wakacyjnych podróży do Clervaux czy choćby z luksemburskich cmentarzy na Wszystkich Świętych). Czekamy oczywiście na dalsze ciekawe fotki z archiwów naszych Czyelników i sami mamy nadzieję, że będzie tego dużo więcej. Mamy oczywiście sporo własnych zdjęć zgromadzonych w ciągu kilku lat pobytu tutaj, ale wydaje nam się, że dużo ciekawiej jest słuchać i podpatrywać co robią inni, niż chwalić się zawartością własnych szuflad. Tak więc czekamy i zapraszamy!
Awatar użytkownika
anwi

Post autor: anwi »

Zdjęcia są rzeczywiście fantastyczne!!
hania m

Post autor: hania m »

Lezart,
HEJ
BYŁAM W VIANDEN 3 TYGODNIE PÓŹNIEJ NIŻ TY ROBIŁES SWOJE ZDJECIA I TRZEBA BYC NAPRAWDE WYBITNIE UZDOLNIONYM, ŻEBY JE ZNISZCZYĆ PRZEZ PRZEŚWIETLENIE TAK JAK JA(TRADYCYJNYM APARATEM ROBIONE,CHCIAŁAM SZYBKO WYWOŁAĆ TO, CO PRZYWIOZŁAM, POSTANOWIŁAM NIE KOŃCZYĆ ROLKI, OTWORZYŁAM APARAT I ......................).SZCZĘŚCIEM RESZTA FILMÓW(ALE JUŻ NIE Z VIANDEN) SIĘ ZACHOWAŁA I PAMIĄTKA POZOSTAŁA.A MIASTO I PAŃSTWO JEST CUDOWNE.UŚMIECHNIĘCI LUDZIE NA ULICACH,ŻYCZLIWOŚĆ,OBCY POZDRAWIAJĄ CIĘ W PARKU W NOCY.W POLSCE JEŚLI PRZEŻYJESZ NOCNY SPACER PO PARKU, MOŻESZ CZUĆ SIĘ WYBRAŃCEM.MOŻE CIUT-ALE TYLKO CIUT-PRZESADZAM, ALE TO STAD, ŻE BARDZO MI SIĘ TEN KRAJ I MIASTO SPODOBAŁY I CHCIAŁABYM TU MIESZKAĆ.ALE, NIESTETY, BLIŻEJ MI DO ANGIELSKIEGO NIŻ DO NIEUCZONEGO NIGDY FRANCUSKIEGO CZY NIEMIECKIEGO, A PRACOWAĆ NA ŻYCIE TRZEBA.TRUDNO,CHOĆ W TEN SPOŚOB MOGĘ MIEĆ KONTAKT Z MIESZKAŃCAMI LUKSA.POZDRAWIAM Z WROCKA
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

haniu, plizzzz, następnym razem wyłącz Caps Lock'a bo się fatalnie czyta.....
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
hania m

Post autor: hania m »

kajapapaja
Oki.To z wygodnictwa, bo nie trzeba uważać na duze i małe litery.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ