Czy ktos korzysta z internetu w Polsce od czasu do czasu?
Chodzi o to, ze bywam w swoim mieszkaniu przez tydzien - raz na trzy miesiace i nie bardzo che placic abonament za okres, kiedy mnie nie ma w Polsce.
Internet w Polsce
Moderator: LuxTeam
Witam,ja korzystam z usług Ery Gsm,również rzadko bywam w Polsce i nie chciałam płacić abonamentu,bo to bezsensu skoro korzystam z niego raz na jakiś czas.Jest to internet bez abonamentu,jednorazowy wiekszy koszt jaki miałam to jakieś 200zł za modem,ale to było dwa lata temu,a często są jakieś promocje i bywa duzo taniej,tak czy tak jest to jednorazowy koszt bo potem doładowujesz go sobie kiedy i za ile chcesz.Działą to tak jak telefony na karte.Ja jak jade do Polski to wtedy doładowywuje sobie konto.Trzeba tylko kupić Blueconnect Starter.Prosze sobie zobaczyć na stronie www.eragsm.pl i wejść w "oferta" tam są oferty internetu na karte.Są też inni operatorzy ale nie wiem jak u nich to działą.pozdrawiam
Tez sie ostatnio tym interesowalem i era (zreszta jak wszystkie inne sieci polskie) oferuje internet na karte, ale...... waznosc konta (i tym samym karty) gasnie po pewnym czasie
Doładowanie konta w blueconnect na kartę wydłuża okres ważności konta w sposób identyczny, jak ma to miejsce w przypadku doładowywania konta Tak Tak.
A w tak-taku przedluzenie waznosci konta i karty o trzy miesiace kosztuje 50 zlotych.
Wyjsciem jest wiec albo za kazdym razem kupowac nowy zestaw startowy, albo - o ile pamietam - Orange , gedzie konto zachowuje waznosc przez caly rok
Doładowanie konta w blueconnect na kartę wydłuża okres ważności konta w sposób identyczny, jak ma to miejsce w przypadku doładowywania konta Tak Tak.
A w tak-taku przedluzenie waznosci konta i karty o trzy miesiace kosztuje 50 zlotych.
Wyjsciem jest wiec albo za kazdym razem kupowac nowy zestaw startowy, albo - o ile pamietam - Orange , gedzie konto zachowuje waznosc przez caly rok
-
Ja kilka razy korzystalam z Play, za każdym razem kupuje pakiet startowy 1 Gb wazny na 2 tygodnie (zwykle dluzej nie przebywam w Wawie), wkladam karte do komorki i juz. Ostatnio, o ile dobrze pamietam, to karta kosztowala 19 zlotych. Najszybszy internet to nie jest i nie wszedzie dziala, ale nam wystarczal.