pranie kozucha
Nie mam doswiadczenia z kozuchem, ale mysle, ze mozesz sprobowac zapytac w kazdej pralni...pewnie nie wszystkie piora skory.... Nie wiem czy wiesz, ale przy JMO dziala pralnia (a wlasciwie punkt przyjec) - przy zejsciu na parking podziemny...czynne codziennie od 12:00 do 17:00, oprocz bodaj srody...Maja niezle ceny i terminy. Pralam tam min. moje sztuczne futro i bardzo ladnie wyszlo...moze tam zapytaj?...
- kajapapaja
mała poprawka: punkt działa w poniedziałki, środy i piątki od 12.00 do 17.00bamaza42 pisze:czynne codziennie od 12:00 do 17:00
ceny faktycznie przystępne, czasem taniej niż w 5aSec
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
- kajapapaja
JMO - to budynek Jean Monet na Kirchbergu, w którym ma siedzibę Komisja Europejska. W bocznym wejściu, w poniedziałki, środy i piątki od 12.00 do 17.00 przyjeżdża pralnia i można oddać rzeczy do czyszczenia za cenę konkurencyjną z "5asec"
Identfikatorów nie sprawdzają, więc w zasadzie każdy moze swoje brudy tam podrzucić....
Identfikatorów nie sprawdzają, więc w zasadzie każdy moze swoje brudy tam podrzucić....
eurokraci.eu
eurokraci.eu