dobre sklepy z herbata i akcesoriami do yerba mate

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
gosiaczek

dobre sklepy z herbata i akcesoriami do yerba mate

Post autor: gosiaczek »

Witam,
tym razem z innej beczki <mrgreen> kojarzycie jakis dobry sklep (Luksemburg, moze byc tez Metz albo Trier) gdzie kupie yerba mate wraz z akcesoriami do jej parzenia (tj calabaza i bombilla )? Potrzebuję komuś sprezentować a nigdzie tego nie widzialam.. mam nadzieje, ze ktos jest wtajemniczony i bedzie wiedzial o co chodzi <mrgreen> <kawa> ;)
Awatar użytkownika
inesitka

Post autor: inesitka »

Polecam www.yerbamate.pl . Nie wiem, czy prowadzą wysyłki za granicę, ale może ktoś z Agencji Podróży będzie mógł podrzucic przesyłkę ;)
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Piekny maly sklepik w Maastricht z wszystkim o kawie, herbacie, itd:

http://www.blanchedael.nl/mbd.html

Polecam zadzwonic i sie spytac. Wszystcy pracownicy mowia tez po angielsku.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
mmm191

Post autor: mmm191 »

mmm191
pulpon

Post autor: pulpon »

W centrum miasta jest takie studio z piiiiiircingiem i tatuazem, nazywa sie "el gauche" jak u nich nie bedzie, to ci powiedza gdzie dostac te bajery. Adresu ci nie podam bo to centrum mnie jakos omija ostatnimi czasy.
gosiaczek

Post autor: gosiaczek »

Dziekuje wszystkim za podpowiedzi. Kupilam zestaw w TeeGschwendner-byl tylko jeden, wiec wyboru nie mialam <mrgreen>
ODPOWIEDZ