ECA?
Audytor z ECA...
Już ci wysłałem na priva...
Przede wszystkim sie nie stresujcie...
ECA potrzebuje ludzi i ktos, kto w ciagu tych 15 - 30 min nie wyjdzie na wariata (idiota przechodzi.. hihhi) to ma duze szanse - jesli wie, czego chce i w co sie pakuje... ;o) Przejrzyjcie dokladnie, czym zajmuja sie poszczegolne grupy, ale wezcie pod uwage, ze prawie wszyscy jezdza ok 5-8 tygodni w roku na misje... - wiec dobrze miec gotowa odpowiedz na pytanie, jak to zniesie Twoja rodzina i Ty sam...
;o)
Powodzenia....
aha... tak dzien przed interview powinniscie sie stawic na wstepna ocene audytorow polskich juz zatrudnionych w ECA... welll powinnismy zaczac decydowac, kto dolaczy do naszego doborowego grona... hihih.. co Ty na to, Rafal?
ECA potrzebuje ludzi i ktos, kto w ciagu tych 15 - 30 min nie wyjdzie na wariata (idiota przechodzi.. hihhi) to ma duze szanse - jesli wie, czego chce i w co sie pakuje... ;o) Przejrzyjcie dokladnie, czym zajmuja sie poszczegolne grupy, ale wezcie pod uwage, ze prawie wszyscy jezdza ok 5-8 tygodni w roku na misje... - wiec dobrze miec gotowa odpowiedz na pytanie, jak to zniesie Twoja rodzina i Ty sam...
;o)
Powodzenia....
aha... tak dzien przed interview powinniscie sie stawic na wstepna ocene audytorow polskich juz zatrudnionych w ECA... welll powinnismy zaczac decydowac, kto dolaczy do naszego doborowego grona... hihih.. co Ty na to, Rafal?
No ten pomysł mi sie baaardzo podoba.Rachelle pisze: aha... tak dzien przed interview powinniscie sie stawic na wstepna ocene audytorow polskich juz zatrudnionych w ECA... welll powinnismy zaczac decydowac, kto dolaczy do naszego doborowego grona...
Czekam na dalsze dyspozycje <mrgreen>
I dzięki za rady.
pre-interview
Jestem całkowicie za, a nawet juz to zacząłem robić spontanicznie podczas ostatniego orala organizowanego przez ECA. Zglosilem sie jako oprowadzadz-doradzacz-odstresowacz kandydatów. Nie wiem jak mi poszla ta misja, ale mialem szanse pogadac z kilkunastoma kandydatami z PL. Oczywiscie dodatkowe pre-interview jest jak najbardziej pożądane.
Re: pre-interview
Misja poszła ci świetnie.Rafal pisze: Nie wiem jak mi poszla ta misja, ale mialem szanse pogadac z kilkunastoma kandydatami z PL. Oczywiscie dodatkowe pre-interview jest jak najbardziej pożądane.