Zapomnial ogryzek, jak cieleciem byl ;)
Moderator: LuxTeam
- kajapapaja
-
"Zapomniał wół ,kiedy cieleciem był"
"Zapomniał wół ,kiedy cielęciem był" (przykre)
- kajapapaja
przeciez przeprosiłam, nie?? trochę wyluzuj, więcej poczucia humoru...Gorąca polka pisze:"Zapomniał wół ,kiedy cielęciem był" (przykre)
bama, nie znasz tego: ogryzek-pyzek....?bamaza42 pisze:ale o co chodzi z tym ogryzkiem?....
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
- kajapapaja
Ja bym tak proponował do regulaminu tego forum dopisać, że nic co pisze się na forum nie jest obraźliwe, zaczepne w złym stylu, poniżające, bo uczestnicy tego forum takich rzeczy po prostu nie piszą (zdążyłem to zauważyć czytając je kilka miesięcy). A jeśli ktoś chce kogoś zaczepić powinien to napisać wprost.
Ja osobiście zamiast ogryzek dopisał bym sobie raczej kopytko i nie wskazywałoby to na nic oprócz mojego chwilowego stanu psychofizycznego i stopnia ogarniającej nudy.
A skoro "Gorąca polka" dołączyła wczoraj więc trzeba ją ładnie przywitać.
A odnośnie korepetytora to jako, że przyjadę już na stałe we wrześniu też będę potrzebował i nawet kogoś mam - jak się jeszcze nikt nie zgłosił to chętnie się podzielę. Proszę tylko nic nie mówić żonie - mojej żonie. <lol>
Ja osobiście zamiast ogryzek dopisał bym sobie raczej kopytko i nie wskazywałoby to na nic oprócz mojego chwilowego stanu psychofizycznego i stopnia ogarniającej nudy.
A skoro "Gorąca polka" dołączyła wczoraj więc trzeba ją ładnie przywitać.
A odnośnie korepetytora to jako, że przyjadę już na stałe we wrześniu też będę potrzebował i nawet kogoś mam - jak się jeszcze nikt nie zgłosił to chętnie się podzielę. Proszę tylko nic nie mówić żonie - mojej żonie. <lol>
No i tu mamy problem....bo skoro nie nalezy mowic zonie, znaczy to jest prawdopodobnie korepytatorKA....a Goraca polka pytala o korepetytatorA....IronBone pisze:Proszę tylko nic nie mówić żonie - mojej żonie.
A poza tym, jak tu nie reagowac humorystycznie, jak ktos nie dosc, ze loguje sie z nickiem Gorąca polka, to jeszcze poszukuje korepetytatora....zeby nie powiedziec, ze na gwalt..... <bezradny> <rotfl>
Powiem Wam cos w sekrecie. Takze oczekuje, ze najlepsze jeszcze przed nami. I bylbym bardzo zawiedziony, gdyby sie okazalo, ze Goracą polkę z awatarem "polskie dziewczyny" nie stac na wiecej <mrgreen>bamaza42 pisze:jak ktos nie dosc, ze loguje sie z nickiem Gorąca polka
Tylko nic nie mowcie mojej zonie ! <milczek>