Lekcje plywania? Lekcje rachunkowosci?
Lekcje plywania? Lekcje rachunkowosci?
Witam, dwa pytania:
1. Czy ktos wie gdzie by mozna zone poslac na lekcje plywania? No i aby nie za drogo - jeden anglik do ktorego zadzwonilismy chcial 80 euro za kazda 45 minutowa lekcje... <shock>
2. Zona tez topi sie w rachunkowosci. Czy ktos wie gdzie by ja mozna poslac na korepetycje? (To jest "financial accounting" pierwszy rok uniwersytecki wiec latwa sprawa, ale musialo by byc po angielsku).
Pozdrowienia wszystkim,
Peter.
1. Czy ktos wie gdzie by mozna zone poslac na lekcje plywania? No i aby nie za drogo - jeden anglik do ktorego zadzwonilismy chcial 80 euro za kazda 45 minutowa lekcje... <shock>
2. Zona tez topi sie w rachunkowosci. Czy ktos wie gdzie by ja mozna poslac na korepetycje? (To jest "financial accounting" pierwszy rok uniwersytecki wiec latwa sprawa, ale musialo by byc po angielsku).
Pozdrowienia wszystkim,
Peter.
No wlasnie z moich doswiadczen wynika, ze Coque, ta nowoczesna konstrukcja i najbardziej chyba znany obiekt sportowy w Luxie... nie posiada wlasnej strony www. No, chyba, ze ktos zna ten adres internetowy, to sam sie chetnie dowiem jak sie do nich dobrac w necie.fram pisze:sprobuj wejsc na ich strone internetowa.
Natomiast moje prywatne poszukiwania zawiodly mnie tu: http://www.masters.lu/?m3001
Moze to jest cos na temat?
- kajapapaja
Na szczescie nie wie! Gdyby wiedzial wszystko, to dopiero bylby z niego nudziarz. Co ciekawsze nie wpadlem nigdy na pomysl, ze by zwyczajnie wpisac www.coque.lu A to co pokazuje Google.lu pod haslem Coque, to polecam samemu sobie przesledzic. Coz – wszechpotezny googiel tez bywa krotkowzroczny!kajapapaja pisze:no nie... mawi nie wie????
Dzieki za linka BTW!
- kajapapaja
Czesc Marek,
Tu nie chodzi o 1000 metrow "butterfly" w rekordowym czasie. Tu chodzi aby zona mi sie nie utopila. Mielismy basen w domu w RPA wiec tam ja wzucalem. Najpierw to kazda reka i noga robila co chciala, ale na koncu juz jakos pieskiem 5 metrow przeplynela, z kaszlem i generalnym wstretem. A tez juz taka chuda (37 kilo) ze po pierwsze tonie od razu, a po drugie 5 minut i juz cala niebieska Umierac ze smiechu jak sie to widzi.
Aha, tylko ona zna nie wiecej niz 3 slowa po polsku... mowisz troche po angielsku? Moze po francusku?
Jak jeszcze zainteresowany, to wyslij mi email na priva. Chcemy jechac na wakacje gdzies na jakas wyspe, ale nie ma po co jak ona nie umie sie nawet w wodzie utrzymac.
Tu nie chodzi o 1000 metrow "butterfly" w rekordowym czasie. Tu chodzi aby zona mi sie nie utopila. Mielismy basen w domu w RPA wiec tam ja wzucalem. Najpierw to kazda reka i noga robila co chciala, ale na koncu juz jakos pieskiem 5 metrow przeplynela, z kaszlem i generalnym wstretem. A tez juz taka chuda (37 kilo) ze po pierwsze tonie od razu, a po drugie 5 minut i juz cala niebieska Umierac ze smiechu jak sie to widzi.
Aha, tylko ona zna nie wiecej niz 3 slowa po polsku... mowisz troche po angielsku? Moze po francusku?
Jak jeszcze zainteresowany, to wyslij mi email na priva. Chcemy jechac na wakacje gdzies na jakas wyspe, ale nie ma po co jak ona nie umie sie nawet w wodzie utrzymac.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
- kajapapaja
Janusz - przesympatyczny i mówi po francuskuj23 pisze:W Coque jest Polak rarownik, ale zapomnialem imie.
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu