Do sprzedania połowa domu w BRIDEL

Kupię, sprzedam, oddam...
Awatar użytkownika
Didus

Do sprzedania połowa domu w BRIDEL

Post autor: Didus »

Witam!
Mam grzecznościową informację w sprawie sprzedaży połowy domu bliźniaka w mieście Bridel, nie znam za wiele technicznych informacji np.na temat metrażu ale jest to chyba min około 150m2, wiem że ogrzewanie jest elektryczne kumulacyjne korzystające z taryfy nocnej, chyba jedyną wadą jest to że do poprawy jest dach bo jest już w nie zbyt super stanie, rozkład pomieszczeń jest następujący:podpiwniczenie gdzie jest kuchnia z wyjściem przed dom oraz pomieszczenie gospodarcze,parter to 2 duże pokoje, przedpokój w wejściem do domu od strony ulicy,garaż, taras na kuchnię letnią z wyjściem przed dom, piętro to 4 pokoje,łazienka i przedpokój, jest również strych, mieszkanie jest odświerzone wręcz gotowe do zamieszkania ale myślę że najlepiej jest się skontaktować z właścicielem powołując się na informacjie od Darka i umówić się i samemu podjechać i zobaczyć.
(do ceny należy doliczyć moją prowizję 5% HiHi:) ale to już żartobliwie:) no może zapas piwa na miesiąc:)

+352621194681 Claude Muller (rozmawia niemiecki, luxemburski,francuski, angielski)
Ostatnio zmieniony 12-11-2008, 18:08 przez Didus, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

Didus pisze:Cena wacha się w granicach 80 tyś
Czy tu czasem nie zabrakło jakiejś cyfry :? Inaczej cena była by baaaardzo atrakcyjna.
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
gabrjel

Post autor: gabrjel »

To samo chciałem napisać... dzwoniłem ale chyba mam popsute telefony... bo nikt nie odbiera ?
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

wilqs72 pisze:
Czy tu czasem nie zabrakło jakiejś cyfry :? Inaczej cena była by baaaardzo atrakcyjna.
...moze funtów?....
gabrjel

Post autor: gabrjel »

bamaza42 pisze:
wilqs72 pisze:
...moze funtów?....
Może - ale i tak nie byłoby takie nie atrakcyjne...
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

taaa...jak sie juz dodzwonisz i czegos dowiesz (np. z ktorej strony brakuje jakichs cyferek), to daj znac.... :)
Awatar użytkownika
Didus

Post autor: Didus »

Witam! :)
Jestem szczerze trochę zaskoczony tymi odpowiedziami:) szczerze to może nie jestem w temacie co do cen mieszkań tego typu dlatego wykasuje tą sumę i prosze o pytanie się o tp już telefonicznie właściciela:)

pozdro
ODPOWIEDZ