Co robi australijska armia w luksemburskich lasach? ;)

Awatar użytkownika
Redakcja

Co robi australijska armia w luksemburskich lasach? ;)

Post autor: Redakcja »

Od pewnego czasu w okolicznych lasach spotkać można tajemniczego człowieka ubranego w wojskowy uniform z elementami maskującymi, hełm typowy dla armii amerykańskiej i broń przypominającą do złudzenia prawdziwy karabin maszynowy (będący jednak najprawdopodobniej atrapą lub pistoletem do paintballa). Widziany po raz ostatni w sobotę około godziny 16.00 w okolicach Capellen mężczyzna ma 20–23 lata, ogoloną głowę, mówi perfekcyjnie po angielsku i przyznaje się, że jest przedstawicielem australijskiej (!) armii, wykonującym tajną misję na terenie Wielkiego Księstwa.

Jeśli ktoś z Was zauważy człowieka pasującego do opisu, prosimy go nie denerwować, udzielać wymijających odpowiedzi na jego pytania (nie zdradzając w żadnym razie tajemnic państwowych!), jeśli to konieczne poczęstować papierosem, a po zerwaniu kontaktu możliwie szybko poinformować policję w Diekirch lub Troisverges, prowadzącą w tej sprawie dochodzenie.

wiadomość za www.station.lu
Ostatnio zmieniony 13-11-2006, 16:00 przez Redakcja, łącznie zmieniany 1 raz.
~~~~~
Redakcja
smavil

Post autor: smavil »

Hmm... ja mysle, ze to jakis swir <roll>
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

smavil pisze:Hmm... ja mysle, ze to jakis swir <roll>
A ja myślę, że to policjant się "przebranżowił" i zmienił język z fr na eng :D
Ciekawe, kim będzie w przyszłym tygodniu - może strażakiem?
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
ODPOWIEDZ