czy jest na forum jakis uzytkownik satelitarnej n-ki ?
Moderator: LuxTeam
czy jest na forum jakis uzytkownik satelitarnej n-ki ?
prawdopodobnie "padl" moj dekoder ale zeby miec calkowita pewnosc, chcialbym go przetestowac na jakim dzialajacym zestawie sat przystosowanym bo odbioru N-ki. Zestawy ustawione na cyfre (a jest ich tu pewnie wiekszosc) nie do konca pasuja. Gdyby ktos mial n-ke (nbox lub nbox recorder) bardzo bym prosil o pomoc ...
-
Halo Marcin
Niemam dekoder ale mam karte Huppauge ss1 i mnie dekoduje Polsat i inne programy ktore sa kodowane. O ile sie nie myle to mozna skierowac z komputera za pomoca dobrej karty graficznej sygnal na telewizor lcd i to jest dlugowieczna gwarancja na bardzo dobry odbior polskich kanalow z satelity.
Od ponad 10 lat niemam problemow z moja karta pci Hauppauge i tylko zalecam i to z wielu powodow..
Pozdrawiam milo
Niemam dekoder ale mam karte Huppauge ss1 i mnie dekoduje Polsat i inne programy ktore sa kodowane. O ile sie nie myle to mozna skierowac z komputera za pomoca dobrej karty graficznej sygnal na telewizor lcd i to jest dlugowieczna gwarancja na bardzo dobry odbior polskich kanalow z satelity.
Od ponad 10 lat niemam problemow z moja karta pci Hauppauge i tylko zalecam i to z wielu powodow..
Pozdrawiam milo
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg